Π.Α.Ο.Κ

Π.Α.Ο.Κ

Μενέλαος Κοκκινάκης..."Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε σεβασμό, ήρθα για να βγάλω... τρέλα"!!!


 (απο sdna.gr) Η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι τάραξε τα νερά στο χώρο του βόλεϊ. Άφησε πίσω μια ομάδα, στην οποία εκτός από ένα διάλειμμα δύο ετών, αγωνιζόταν εκεί από τα 13 του χρόνια και πήρε την απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα. Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε για όλα στο SDNA...

Από μικρός στον αθλητισμό. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που τον κέρδισε και συνεχίζει να είναι η «τρέλα» του, είναι το βόλεϊ. Από τους αθλητές που βγάζουν το πάθος τους στο γήπεδο, ετοιμάζεται για μια νέα σελίδα στην αθλητική του πορεία.

O Mενέλαος Κοκκινάκης αποκαλύπτεται στο SDNA και με θέα τον Θερμαϊκό και τον Λευκό Πύργο μίλησε για όλους και για όλα...

-Ήσουν από το 2007 στον Ολυμπιακό, πήγες για δύο χρονιά στην Πουατιέ στη Γαλλία, το 2019 υπέγραψες ξανά στον Ολυμπιακό αλλά η συνεργασία σας το καλοκαίρι, αν και με τριετές συμβόλαιο δεν προχώρησε. Τι ακριβώς έγινε;

«Ήμουν στο εξωτερικό και γύρισα, υπέγραψα τριετές συμβόλαιο και έγινε και αλλαγή θέσης που ήταν πολύ σημαντικό, με πίστεψε η ομάδα τότε, αλλά όπως βλέπουμε εντέλει δεν μπορείς έτσι εύκολα να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Από τον Ολυμπιακό είχαν πάρει τις δικές τους αποφάσεις για το τι θα γίνει στην ομάδα, τι θα ακολουθήσει, οπότε κι εγώ σαν επαγγελματίας αθλητής έπρεπε να ψάξω για ομάδα, να δω για το μέλλον μου. Ο Ολυμπιακός άλλαξε γνώμη για κάποια πράγματα, δε συμφωνούσα. Προχωράμε... Για μένα γενικά ήταν δύσκολη η κατάσταση, δεν μπορούσε να με "εμπιστευθεί" ομάδα (σ.σ. λόγω της αλλαγής θέσης, από ακραίος σε λίμπερο) και ήταν δύσκολο. Ήρθα στον ΠΑΟΚ, γιατί είχα πολύ καλή πρόταση και γι' αυτό είμαι εδώ».

- Γίνεται η πρόταση από τον ΠΑΟΚ...τι ήταν αυτό που σε έκανε να τη δεχθείς;

«Ο σεβασμός και ο τρόπος που με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, είναι μια ομάδα που είναι στη χώρα μου, είναι σημαντικό αυτό. Ήταν όμορφη λύση να έρθω εδώ. Όταν βλέπεις ότι μια ομάδα σου δείχνει ενδιαφέρον και σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς θέλει και οικονομικά και σαν χαρακτήρα σε «πάει», είναι μαζί σου, είναι πολύ ελκυστικό για έναν αθλητή, να έρθει και να δουλέψει. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη, άλλαξα παραστάσεις και αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για μένα, για τη συνέχεια για την προσωπική μου ζωή και καριέρα και για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτήν την ομάδα.

Σέβομαι τον Ολυμπιακό, όσο αγωνιζόμουν έδωσα και την ψυχή μου, από εκεί και πέρα όμως η ζωή προχωρά. Είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρέπει να κοιτάω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Όπως έχω πει από τον ΠΑΟΚ είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση και μεγάλο σεβασμό από τους ανθρώπους του και αυτό ήταν κάτι πολύ δυνατό, ώστε να με πείσει να σκεφτώ να έρθω και να το κάνω αυτό. Κάποια στιγμή πίστευα ότι θα γίνει αυτό, να αγωνιστώ σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, γιατί καλώς ή κακώς το βόλεϊ έχει λιγότερες ομάδες στις οποίες μπορείς να αγωνιστείς, είναι αυτές οι μεγάλες ομάδες, οπότε θεωρούσα ότι μπορεί να γίνει στη ζωή μου και φέτος αισθανόμουν έτοιμος. Έχω και προσωπικούς στόχους στη ζωή μου και κάποια προσωπικά πράγματα που μ' αρέσει να βλέπω στην ομάδα που είμαι, θεωρούσα για να καταφέρω τους στόχους μου ότι είναι καλή κίνηση να πάω στον ΠΑΟΚ, συν ότι μου έδειξαν σεβασμό. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για αυτή την ομάδα, για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και έπειτα και τους δικούς μου».

- Φεύγοντας από μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, και πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ, σου δημιουργήθηκαν ενδοιασμοί; Φάνηκε λίγο περίεργο όταν το έμαθαν οι δικοί σου άνθρωποι;

«Σίγουρα το σκέφτηκα, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι ήμουν πιο σίγουρος από ποτέ για να το κάνω και για άλλους λόγους. Στους γνωστούς και φίλους στην αρχή όταν το έμαθαν ήταν λίγο περίεργο, επειδή ξεκίνησα στον Ολυμπιακό και συνέχισα εκεί για αρκετά χρόνια, αλλά αυτά αλλάζουν. Έχω κι άλλη εμπειρία, βλέπω κι άλλα πράγματα. Εντέλει δεν με απασχολεί και πάρα πολύ, το τι θα πει ο κόσμος. Κοιτάω τι θέλω εγώ, έχω καθαρή τη συνείδησή μου σαν άνθρωπος, όπως έχω φερθεί και στις τρεις ομάδες που έχω περάσει (Ολυμπιακό, Πουατιέ και ΠΑΟΚ), οπότε αυτό με γεμίζει ικανοποίηση και δεν έχω να φοβάμαι κάτι».

- Πως ήταν η προετοιμασία για μια καινούρια -όσον αφορά το ρόστερ- ομάδα και πως είναι η προσαρμογή για σένα στη Θεσσαλονίκη;

««Έχουμε μία νέα ομάδα στον ΠΑΟΚ και έναν Έλληνα προπονητή που του αρέσει να δουλεύει σε θέματα τεχνικής και να χτίζει σωστές ομάδες. Είναι πολύ θετικό και για μένα, γιατί κι εγώ δουλεύω, για να βελτιώνομαι μαζί με τον προπονητή, όπως και κάθε παίκτης και έτσι έχει κυλήσει η προετοιμασία. Με αρκετή προπόνηση, δουλεύουμε όσα θέλουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο σαν ομάδα και περιμένουμε σιγά – σιγά να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Τη Θεσσαλονίκη την ξέρω, έχω φίλους, έχω κάνει και προετοιμασία με την Εθνική, μόνο να μάθω τους δρόμους... για να είναι όλα πιο εύκολα».

- Το τελευταίο διάστημα άλλαξες τη θέση που αγωνίζεσαι. Από ακραίος, πλέον είσαι στη θέση του λίμπερο. Γιατί προχώρησες σε αυτή την αλλαγή;

««Αγωνιζόμουν ως ακραίος. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίζομαι ως λίμπερο, άλλη θέση διαφορετική. Έγινε αυτή η αλλαγή για κάποιους στόχους προσωπικούς που έχω βάλει, το ήθελα κι εγώ, απλά δεν ήξερα πότε είναι η σωστή χρονική στιγμή και θεώρησα λοιπόν ότι ήταν η σωστή στιγμή. Αυτή η αλλαγή έγινε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα. Για να πετύχω δικά μου πράγματα, δουλεύω πάνω σε αυτό προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχει στοιχεία στα οποία θεωρητικά είμαι καλός αλλά και σαν ακραίος πιστεύω ότι ανταπεξήλθα πολύ καλά, μου άρεσε να καρφώνω, να κάνω σέρβις, στο μπλοκ ίσως υστερούσα. Θα μπορούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι ως ακραίος. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στη θέση του λίμπερο και νομίζω ότι τα καταφέρνω».

- Ποιο κατά τη γνώμη σου είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό, σαν παίκτης;

«Είμαι λίγο τρελός, μου αρέσει αυτό. Έχω μεγαλώσει με το βόλεϊ, είναι κάτι που κάνω κάθε μέρα και συνήθως λένε ότι τα πράγματα που κάνεις κάθε μέρα, είναι πιο σημαντικά από κάτι που θα κάνεις μία στο τόσο. Παίζω βόλεϊ και το ευχαριστιέμαι, σαν παίκτης έχω πάθος και αυτό μου αρέσει γενικότερα στο βόλεϊ. Μου αρέσουν οι ευφυείς αθλητές, που έχουν πάθος και είναι και το χαρακτηριστικό μου. Ο κόσμος με ξέρει γι' αυτό και αυτό δεν θα αλλάξει σε όποια ομάδα και να είμαι. Το πάθος θα συνεχίσω να το δείχνω για αυτό που αγαπάω».

- Τι είναι το βόλεϊ για σένα; Από τα 13 σου μέχρι και σήμερα πως βλέπεις τον εαυτό σου να εξελίσσεται;

«Έχει γίνει ένα μίνι σχολείο, έχω μάθει πολλά πράγματα. Έχω συνεργαστεί με μεγάλους προπονητές και συμπαίκτες και όλο αυτό μου έκανε πολύ καλό. Απέκτησα αρκετή εμπειρία και ζω αλλιώς πλέον το παιχνίδι, μπορώ να διακρίνω κάποιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι και με έχει βοηθήσει εν γένει και στη συμπεριφορά και στο χαρακτήρα μου. Θεωρώ πως η εξέλιξη στον άνθρωπο σε οτιδήποτε, είναι απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας στην ζωή».

- Έχεις κάποιον αθλητή ως πρότυπο;

«Ο Σαμουέλε Πάπι, είναι Ιταλός αθλητής, ίδιο στιλ με μένα, δηλαδή θεωρητικά λίγο κοντός, έξυπνος επιθετικά. Από άποψη χαρακτήρα και τεχνικών στοιχείων μου άρεσε ο Ιβάν Μίλκοβιτς, έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες, αν τον έχεις δίπλα σου μπορείς να πάρεις πολλά πράγματα και να βελτιωθείς».

- Στην Πουατιέ έμεινες δύο χρόνια. Πως ήταν αυτή η εμπειρία για σένα;

«Ήταν πολύ όμορφη, να προτείνω σε όλα τα νέα παιδιά, αν έχουν την ευκαιρία να πάνε. Μαθαίνεις πράγματα για τη ζωή, ο τρόπος που δουλεύουν έξω, είναι εμπειρίες. Με αντιμετώπιζαν σαν «ξένο», με την καλή έννοια και καταλαβαίνω πως αισθάνονται και οι ξένοι εδώ, μακριά από την οικογένειά τους».

- Το ελληνικό πρωτάθλημα συγκρίνεται με τα πρωταθλήματα άλλων χωρών;

«Συγκρίνεται, θέλει να κάνει και βήματα μπροστά το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για το βόλεϊ, υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι αρκετά καλές για μένα. Θεωρώ μπορεί να συγκριθεί όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο, αλλά εδώ πέρα στην Ελλάδα, υστερούμε σε οργανωτικά κομμάτια και σε πράγματα έξω από το γήπεδο που μας πάνε πολλά βήματα πίσω».

- Την απόφαση για την αναβολή, πως την κρίνεις;

«Αυτό ακριβώς είναι ένα παράδειγμα, ότι είμαστε πίσω. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό, αν δεν έχεις αθληθεί και δεν ξέρεις πως είναι ο κόσμος του βόλεϊ. Μία ομάδα ξεκινά προετοιμασία με βάση πότε ξεκινά το πρωτάθλημα για να είναι έτοιμη εκείνο το διάστημα, οπότε όλες οι ομάδες θα πρέπει να ξέρουν πότε ξεκινάνε, αυτά είναι βασικά πράγματα. Δεν μπορείς δηλαδή να καθυστερείς τον αθλητή ή την ομάδα, με αναβολές. Μία ομάδα πως να προετοιμαστεί; Γιατί γίνονται και ειδικές ασκήσεις ανάλογα με το πότε παίζεις και πότε όχι. Όλα αυτά είναι στα θέματα οργάνωσης. Μέχρι μία βδομάδα, δεν ξέραμε πότε θα παίξουμε. Πως μία ομάδα θα μπορέσει να είναι οργανωμένη και να δουλεύει σωστά; Αυτά είναι τα προβλήματα στη χώρα μας, με τα καλά και τα κακά».

- Μια πρόβλεψη για το φετινό πρωτάθλημα;

«Γενικά δεν μ' αρέσει να λέω αυτή θα είναι η καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει. Υπάρχουν 4-5 ομάδες αρκετά καλές και όπως βλέπουμε βάσει μεταγραφών – που αυτά δεν λένε και κάτι, γιατί μέσα στο τερέν φαίνονται όλα- υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, αυτό είναι το λογικό. Όποια ομάδα έχει δουλέψει καλύτερα, και όποια έχει το μέταλλο να κερδίσει τους αγώνες που πρέπει, θα είναι και η πρωταθλήτρια. Πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, θα καθηλώσει κόσμο, θα έχει ανατροπές και ωραία παιχνίδια, νικητές που μπορεί να μην περιμένεις ότι θα κερδίσουν, τα αουτσάιντερ , θα είναι όμορφο για τον κόσμο να παρακολουθήσει και να παρακολουθούν και μικρά παιδιά ανταγωνιστικά παιχνίδια και να φέρει όλο αυτό κόσμο στα γήπεδα, όταν θα είναι εφικτό. Όπως επίσης τα πιο μικρά παιδιά να μάθουν το βόλεϊ».

- Σε τι κατάσταση είναι τώρα η ομάδα;

«Δουλεύουμε κάποια πράγματα και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό. Προς το παρόν μας αφορά η δική μας ομάδα και όχι οι υπόλοιπες, δουλεύουμε για μας. Έχουμε παίξει δύο φιλικά, ακόμη δεν έχουν πολύ αγωνιστικό ρυθμό. Σιγά σιγά θα βρούμε το ρυθμό μας».

- Οι αγωνιστικές σας υποχρεώσεις ξεκινούν με το League Cup.

«Ο στόχος πρώτα από όλα, αυτό που θέλει να μας περάσει ο προπονητής είναι να αγωνιζόμαστε εμείς σωστά, όπως πρέπει και όπως έχουμε δουλέψει, να βγάλουμε αυτό που πρέπει και από εκεί και πέρα θα έρθει και το αποτέλεσμα. Αυτό να κάνουμε και να πάρουμε τις νίκες».

- Οι στόχοι σας, σαν ομάδα, ποιοι είναι; Οι δικοί σου στόχοι για αυτή τη χρονιά;

«Γενικότερα, να παίζει η ομάδα ωραίο βόλεϊ και να κερδίζει τα παιχνίδια κάνοντας σωστή δουλειά, σε αυτά που έχουμε δουλέψει και στα πράγματα στα οποία προπονείται τόσο καιρό. Στόχος πάντα η νίκη και βαθύτερος στόχος όταν έρθει η ώρα, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Προσωπικός στόχος είναι να βελτιωθώ σαν παίκτης, δεν είναι εγωιστικό, γιατί όταν βελτιώνεται ο κάθε παίκτης ατομικά, βελτιώνεται και η ομάδα. Πολύ σημαντικό και η επιτυχία με την ομάδα που είμαι, να πηγαίνει καλά, να κερδίζουμε και να βελτιώνομαι».

- Πώς σου φαίνεται που θα ξεκινήσετε να δίνετε αγώνες χωρίς κόσμο;

«Θεωρώ ότι και σ' αυτό είμαστε ένα βήμα πίσω. Για παράδειγμα η Ιταλία είχε πάρα πολλά κρούσματα, τώρα ξεκινάει την 3η-4η αγωνιστική και θα βάζει το 50% του κόσμου μέσα στο γήπεδο. Ξεκινάμε έτσι, δεν είναι όμορφο, να παίζεις σε βουβό γήπεδο, πέσαμε όμως σε πανδημία, υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους τηρούμε. Ευελπιστώ από τα Χριστούγεννα και μετά ο κόσμος να μπορεί να έρχεται και να βλέπει ανταγωνιστικά παιχνίδια, για να υπάρχει εξέλιξη αλλά και για τους παίκτες που θα έχουν καλύτερη απόδοση, όταν τους παρακολουθεί ο κόσμος και έρχεται στο γήπεδο».

- Τι εύχεσαι για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, με όμορφα παιχνίδια, πάνω από όλα με υγεία, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο όταν μπορέσει και επιτραπεί, να τα παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Για την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, να πάνε όλα καλά, με τις ώρες που δαπανούμε στο γήπεδο, με τις ώρες που ασχολούμαστε για να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά, να βγει αυτό στο γήπεδο, να καταφέρουμε να έχουμε μία όμορφη χρονιά και να χαμογελάμε στο τέλος».

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
98 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....

Δημοφιλείς αναρτήσεις

PAOK FC

PAOK FC
OFFICIAL SITE

Συντακτες & Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Label Cloud

΄ΠΑΟΚ (1) 11αδα (24) 20 απριλιου 1929 (1) 2010-2020 (1) 2019-2020 (1) 2021 (1) 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (1) Α.Μ.Κ. (3) Α.Σ Π.Α.Ο.Κ (217) αγγελιδης (1) ΑΓΓΕΛΟΣ (9) ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (1) αγιασμος (1) αγκαγιεφ (1) ΑΕΚ (3) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (121) ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΟΚ (1) ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (10) ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β (1) ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ (9) ΑΖΕΒΕΔΟ (1) αθλητικο κεντρο (1) ΑΘΛΟΣ-ΠΑΟΚ (3) ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ (1) ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΟΚ (1) Ακαδημίες ΠΑΟΚ (327) ακιντα (1) ΑΚΠΟΜ (4) αλαφουζος (1) Αλεξάντρου Μιτρίτσα (2) Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (1) Αλιμος-παοκ (1) ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (1) αλλαγες (1) ΑΛΜΩΠΟΣ-ΠΑΟΚ (1) αλωση της πολης (1) ΑΜΑΖΩΝΕΣ-ΠΑΟΚ (1) αμανατιδης (2) ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ (7) αμμοχωστος (1) αμοιβες (1) Αμπέλ Φερέιρα (9) Άμπελ Φερέιρα (7) Αμστερνταμ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (2) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΠΑΟΚ (1) Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ (1) Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ τελικός κυπέλλου (1) αναγεννηση καρδιτσας-παοκ β (1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (50) αναν (1) ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ (343) ΑΝΟΓ-ΠΑΟΚ (2) ΑΝΟΡΘΩΣΗ (1) ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ (25) ΑΝΤΡΙΑ Ζ. (2) ΑΟ ΘΗΡΑΣ-ΠΑΟΚ (2) ΑΟ ΘΥΡΑΣ-ΠΑΟΚ (1) αποβολη (3) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (1) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ (5) αποκλεισμος (2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (46) απολλων σμυρνης-παοκ (1) Απόλλωνας Σμύρνης ΠΑΟΚ (6) ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΟΚ (10) αποστολες (2) αποστολη (222) αποστολή (27) απουσιες (1) αποχαιρετισμος (4) αποχωρησεις (3) ΑΠΟΨΗ (1072) αργυριου (1) αρης-ΠΑΟΚ (3) ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (60) ΑΡΗΣ-PAOK (1) ΑΡΘΡΟ (1035) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ (2) αρμουτση (1) ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) Άρτουρ Σόμπιεκ (1) ΑΡΧΗΓΟΙ (2) ΑΡΧΗΓΟΣ (1) ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ (3) ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ (2) ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΤΖΕΤΑ (8) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ (32) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (1) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (1) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (20) ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (4) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (151) Β' ομαδες (2) βαρδαλη (1) Βαρέλα (1) Βαρέλα Μαουρίσιο (1) ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ (1) ΒΑΣΙΚΟΙ (1) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣ (1) ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ (1) ΒΕΡΓΙΔΟΥ (2) Βέρνμπλουμ (1) ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ (1) Βεστερλο-ΠΑΟΚ (1) ΒΙΑ (1) Βιεϊρίνια (2) Βιεϊρίνια Βαρέλα Μαουρίσιο Πασχαλάκης (1) Βιεϊρίνια Πασχαλάκης (1) Βιεϊρίνια Μαουρίσιο Βέρνμπλουμ (3) βοηθος προπονητη (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ (20) ΒΟΣΝΑΚΙΔΗΣ (1) ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΠΑΟΚ (4) βουλκιδης (2) ΒΡΑΚΑΣ (5) ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΠΑΟΚ (1) ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ (2) ΒΡΥΖΑΣ (3) Γ.Σ.Π. (1) ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ (1) ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΓΑΛΙΩΤΟΣ (1) ΓΑΝΔΗ (1) ΓΑΝΔΗ-ΠΑΟΚ (11) ΓΑΡΓΑΛΑ (1) ΓΑΤΣΗΣ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ (33) ΓΕΝΑΡΗΣ (1) ΓΕΝΕΘΛΙΑ (2) ΓΕΝΕΥΗ (2) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (1) γενοκτονια (1) Γιάκομπ Κέλετ (2) Γιαν Μποζιλ (1) ΓΙΑΝΝΑΚΑ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΟΚ (4) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (46) Γιαννούλης (3) ΓΙΒΛΑΡΤΑΡ (1) Γιοαν Δαστρε (1) Γιούρι Φιλίποφ (1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (12) ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ (2) ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ (1) Γκορτεζιανι (5) ΓΚΟΥΜΑΣ (3) ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΒΑΡΕΛΑ (1) ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΑΟΚ (2) Γραμμενος (1) ΓΡΑΝΑΔΑ-ΠΑΟΚ (10) ΓΧ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (2) δ.σ. (1) Δ.Σ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ (3) ΔΑΝΕΙΚΟΙ (92) δανεισμοι (5) ΔΑΡΕΛΑΣ (1) ΔΕΑΒ (1) ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ (4) ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (154) δημοπρασια (1) δημοσιευματα (7) ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΑΟΚ Β (1) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (99) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ (15) διαιτητής (8) διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο (1) διαιτητής Μάικλ Τίκγκααρντ (1) ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ (1) ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (1) ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (2) ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (19) ΔΙΕΘΝΕΙΣ (25) ΔΙΟΙΚΗΣΗ (3) ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΠΑΟΚ (4) ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ (1) ΔΟΙΡΑΝΛΗ (1) ΔΟΥΒΙΚΑΣ (1) ΔΟΥΚΑΣ (2) ΔΟΥΚΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΔΟΥΜΑΣ (3) ΔΡΑΜΑ-ΠΑΟΚ (3) ΔΩΝΗΣ (1) Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ (1) ΕΕΑ (26) εθνικη (14) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (41) εθνικη ελπιδων (6) ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (18) ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (5) ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΥ (2) εθνικη μπασκετ (3) ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (1) Εθνική Νιγηρίας (1) ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (4) ΕΙΔΗΣΕΙΣ (97) εισιτηρια (8) εισιτήρια (2) ΕΚΛΟΓΕΣ (2) Ελ Καντουρί (2) ελβετια-ελλαδα (1) ελευθερια μοσχατου-παοκ (1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (2) ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (2) ελλαδα (1) ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΕΛΣΙΝΚΙ-ΠΑΟΚ (4) ενδεκάδα ΠΑΟΚ (10) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ (1) επιστολη (1) επιτροπη εφεσεων (5) ΕΠΟ (26) ΕΡΤ (1) ΕΣΑΚΕ (7) Εσιτί (2) Εσίτι (2) ΕΣΟΔΑ (8) ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΠΑΟΚ (1) ΕΥΑ ΧΑΝΤΑΒΑ (6) ΕΥΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (1) ΕΥΡΩΠΗ (71) ευχαριστω (1) ΕΥΧΕΣ (3) εφεση (1) εφηβοι (1) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΖΑΟΝ-ΠΑΟΚ (1) ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΠΑΟΚ (3) ΖΙΛΟ (1) ΖΙΛΟΣ (1) ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ (2) ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ.ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (3) ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (1) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (2) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (5) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (2) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ VOLLEYLEAGUE (2) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (58) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ VOLLEY (5) ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ (7) Θ4 (4) ΘΕΑΤΕΣ (1) θεοδωρακη (1) ΘΕΤΙΣ-ΠΑΟΚ (2) ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΠΑΟΚ (1) θυρα4 (5) Ιατρικό δελτίο (3) Ιατρικό team (1) ΙΒΑΝ (1) ΙΒΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (220) ΙΔΡΥΣΗ (7) Ίνγκασον (1) Ίσμαελ Σίλβα (1) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (2) Ιταλία-Ελλάδα (1) ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (12) Ιωνικός-ΠΑΟΚ (2) ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (3) Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ (43) Κ.Ε.Δ (1) Κ14 (2) Κ15 (7) κ17 (9) Κ19 (42) καβαλα-παοκ β (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (39) ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ (1) ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΟΚ (3) ΚΑΛΑΝΤΑΝΤΖΕ (1) καλενταρι (1) καλεση (1) καλιεντζιδου (1) ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ (7) καλομοιρος (1) καλουτσικιδης (1) ΚΑΜΑΡΑ (1) ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΣ (1) ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ (1) καπετανοπουλος (1) καπρινιωτη (1) ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ (1) ΚΑΡΓΑΣ (5) ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΑΟΚ (2) ΚΑΡΕΛΗΣ (1) ΚΑΡΤΕΣ (5) ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (1) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (1) καταθεση (1) ΚΑΤΑΤΑΞΗ (2) ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗ (1) κατσανου (1) ΚΑΤΣΑΡΗΣ (3) ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ (6) ΚΕΔ (7) κεντρικη διαχειρηση (1) ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ-ΠΑΟΚ (1) ΚΕΡΛΙΔΗ (1) ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ (3) ΚΕΧΑΛΑΡΗΣ (1) ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΟΚ (11) κιλαζιδου (1) ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΟΚ (1) ΚΙΟΥΡΕΞΙΔΟΥ (1) Κλαεσον (1) κλαους αλοφς (1) κλεπκου (1) κληρωση (13) κλήρωση (14) κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδος (7) κλήρωση BASKETLEAGUE (1) ΚΛΗΣΕΙΣ (3) Κοεντράο (1) ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ (10) ΚΟΚΚΩΝΗΣ (1) ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟΚ (6) ΚΟΜΙΝΗΣ (2) ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΠΑΟΚ (1) ΚΟΤΑΡΣΚΙ (2) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΟΥΔΑΣ (6) κουκμισης (1) ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ (1) ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ (22) ΚΟΥΛΟΥΡΗ (1) ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (6) κουμαντσιωτου (1) ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ (3) ΚΟΥΤΣΙΑΣ (33) Κρέσπο (3) ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ (2) κυπελλο (30) ΚΥΠΕΛΛΟ VOLLEY (1) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (115) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ handball (5) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ basket (1) κυπελλο κορατς (1) ΚΥΠΕΛΛΟ BASKET (14) ΚΥΠΕΛΛΟ VOLLEY (17) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (21) κυπελλο κυπελλουχων (1) κυπελλο handball (1) κυπρος (9) ΚΥΡΙΑΚΟΣ (8) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ (29) κωνσταντινιδης (1) κωνσταντινιδου (1) ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ (4) ΚΩΣΤΙΚΟΣ (2) ΛΑΓΑΡΙΑΣ (2) ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ (1) ΛΑΔΑΚΗΣ (1) ΛΑΜΙΑ-ΠΑΟΚ (33) Λαμία-ΠΑΟΚ Facts & Figures (1) Λαμπρος Σμυρλης (2) ΛΑΜΠΡΟΥ (21) ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ (14) ΛΑΥΡΙΟ-ΠΑΟΚ (6) Λαύριο-ΠΑΟΚ (1) Λεβαδειακος-ΠΑΟΚ (6) Λεβέκ (1) ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ (5) Λέο Ζαμπά (7) Λέο Μάτος (2) Λεονάρντο Μπονατίνι (1) ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (1) ΛΕΥΚΩΣΙΑ (1) Λημνιός (21) ΛΙΑΓΚΗ (1) λιμανι Αλεξανδρουπολης (1) λιμανι θεσ/νικης (1) ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΛΟΥ (1) ΛΙΝΑΡΔΟΣ (2) λιστα (4) ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ (1) λοραντ (1) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (48) ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (41) ΛΥΡΑΤΖΗΣ (14) μακαμπι-παοκ (1) μακεδονικος-παοκ β (1) Μακης μαναβης (1) Μάκης Γκαγκάτσης (5) ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΟΚ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (14) μανδας (1) ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ (2) ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ (1) ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (23) ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (7) ΜΑΡΙΝΟΣ (1) μαρκοπουλο-ΠΑΟΚ (4) ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΟΚ (1) ΜΑΡΣΕΙΓ-ΠΑΟΚ (1) Μασσαλια (1) Ματέους Ολιβέιρα (1) ΜΑΤΟΣ (2) ΜΑΥΡΙΔΟΥ (1) ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ (1) ΜΑΥΡΟΣΑΒΒΙΔΟΥ (1) ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ (1) Μελιόπουλος (2) μελισσανιδης (2) ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΜΕΞΑΣ (7) ΜΕΡΟΔΟΥΛΑΚΗ (1) ΜΕΡΤΕΚΗ (1) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΠΑΟΚ (2) μετα (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (841) μηλιος (1) ΜΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (1) ΜΗΝΥΜΑ (2) ΜΙΛΩΝ-ΠΑΟΚ (4) μιλωνας-παοκ (1) ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ (1) Μίσιτς (1) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (26) μιχαηλιδου (1) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ (1) μοναστηρλης (1) Μορέιρα (1) μπακασετας (1) ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (3) ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ (9) ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ (1) Μπάνε Πρέλεβιτς (2) ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ (1) ΜΠΑΡΚΑΣ (1) μπασουρη (1) ΜΠΕΙΤΑΡ-ΠΑΟΚ (2) ΜΠΕΟΣ (1) ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ (1) μποτης (1) ΜΠΟΥΤΟΣ (1) ΜΠΡΑΝΚΟ (9) ΜΥΣΤΑ (4) Μaarten Van Garderen (1) Νασμπεργκ (1) ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΑΟΚ (1) ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΠΑΟΚ (1) ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ (8) ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ (35) ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΠΑΟΚ (1) ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ (1) ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΠΑΟΚ (1) νικολαιδης (1) νιμπουρκ-παοκ (1) νινουα (3) ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (2) νταμπλ (1) ΝΤΕΑΚ (1) ντερμπυ (3) ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ (2) ΞΑΝΘΗ (5) ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ (2) Ξάνθη-ΠΑΟΚ (1) ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (1) Ο.Λ.Θ. (1) ΟΑΚΑ (3) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (3) οικονομιδου (1) Όλαφ Ρέμπε (1) ΟΛΒ (1) ΟΛΘ (5) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (28) Ολυμπιάδας Νεάπολης-ΠΑΟΚ (1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (12) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (91) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (5) ομαδες (1) ΟΜΙΛΟΙ CH.L. (8) ΟΜΙΛΟΙ EUROPA (7) ΟΜΙΛΟΙ EUROPA CONFERENCE (56) ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΟΚ (12) ΟΠΑΔΟΙ (6) ΟΡΙΣΜΟΣ (2) Ορφέας Σουρωτής- ΠΑΟΚ (1) ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (1) ΟΤΟ (2) ΟΦΗ (2) ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (28) ΟΦΘ-ΠΑΟΚ (1) Π.Α.Ο.Κ BC (411) Π.Α.Ο.Κ ( (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ) (2) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ) (59) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ) (186) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ)πανοραμα-παοκ (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BASKET) (67) Π.Α.Ο.Κ ( ΙΣΤΟΡΙΑ ) (81) Π.Α.Ο.Κ ( ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ) (9) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΑΛΗ ) (15) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ) (3) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ) (46) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΥΓΜΑΧΙΑ ) (7) Π.Α.Ο.Κ ( ΣΚΑΚΙ ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΣΤΙΒΟΣ ) (20) Π.Α.Ο.Κ ( ΣΤΙΒΟΣ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ) (2) Π.Α.Ο.Κ ( BRAZILIAN JIU-JITSU ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( JUDO ) (3) Π.Α.Ο.Κ ( TAE KWON DO ) (1) Π.Α.Ο.Κ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ) (115) Π.Α.Ο.Κ (ΙΣΤΟΡΙΑ) (8) Π.Α.Ο.Κ (ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ) (2) Π.Α.Ο.Κ (ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ) (125) Π.Α.Ο.Κ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ) (182) Π.Α.Ο.Κ FC (2256) Π.Α.Ο.Κ handball (1) Π.Α.Ο.Κ VOLLEY (536) Π.Α.Ο.Κ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ (83) Π.Α.Ο.Κ WFT ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) (191) Π.Α.Ο.Κ. (1) Π.Α.Ο.Κ.-ΑΡΗΣ (2) Π.Α.Ο.Κ.(ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ) (3) Π.Α.Ο.Κ(ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ) (2) Π.Α.Ο.Κ(ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ) (1) Π.Α.Ο.Κ(ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΥ) (1) Π.Α.Ο.Κ(ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) (14) Π.Δ. (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (50) ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ (7) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (6) παλαιμαχοι ΠΑΟΚ (4) Παλαιο Φαληρο-ΠΑΟΚ (1) ΠΑΛΑΣΚΑΣ (1) Παναγιώτης Τζίμας (1) παναγιωτου (3) παναιτωλικος-παοκ (1) Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17) Παναχαϊκή- ΠΑΟΚ (4) πανελληνιος (1) πανελληνιος-ΠΑΟΚ (1) πανηγυρισμοι (2) Πανιωνιος-ΠΑΟΚ (3) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (6) παντελακης (1) ΠΑΝΤΕΛΗΣ (1) ΠΑΟ (2) παο β-παοκ β (1) ΠΑΟ-ΑΕΚ (1) ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (110) ΠΑΟΚ (66) ΠΑΟΚ ΤΟΤΤΕΝΑΜ (2) ΠΑΟΚ Β (51) ΠΑΟΚ Β-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) ΠΑΟΚ Β-ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (1) παοκ β-πανσεραικος (1) ΠΑΟΚ Β-ΠΙΕΡΙΚΟΣ (2) ΠΑΟΚ ΠΑΛΗ (2) ΠΑΟΚ ΠΥΓΜΑΧΙΑ (1) παοκ σαλας (3) ΠΑΟΚ FC (2683) ΠΑΟΚ mateco – Dijon (1) ΠΑΟΚ Mateco-ΓΑΣ Καματερού (1) παοκ-0μονοια (1) παοκ-α.ο.χανιων (1) παοκ-αγιαξ (1) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (103) ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (13) ΠΑΟΚ-ΑΕΡΩΠΟΣ (1) ΠΑΟΚ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (2) ΠΑΟΚ-ΑΘΛΟΣ (2) ΠΑΟΚ-ΑΙΑΣ (1) παοκ-αιγαλεω (1) ΠΑΟΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ (1) ΠΑΟΚ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (1) ΠΑΟΚ-ΑΝΟΓ (1) ΠΑΟΚ-ΑΟ ΘΗΡΑΣ (1) παοκ-απολλων λαρισας (1) παοκ-απολλων πατρων (4) παοκ-απολλων σμυρνης (8) ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ (70) ΠΑΟΚ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (1) παοκ-αστερας τριπολης (18) ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (24) ΠΑΟΚ-ΒΟΛΟΣ (27) ΠΑΟΚ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (1) ΠΑΟΚ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (2) παοκ-γανδη (10) ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ (55) ΠΑΟΚ-ΓΚΕΝΚ (2) παοκ-διομηδης (1) ΠΑΟΚ-ΔΟΥΚΑΣ (1) ΠΑΟΚ-ΔΡΑΜΑ (1) παοκ-εθνικος πειραιως (2) παοκ-ελευθερια μοσχατου (1) παοκ-ελσινκι (2) ΠΑΟΚ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (1) ΠΑΟΚ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (2) παοκ-ευνικος (1) ΠΑΟΚ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (3) ΠΑΟΚ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (1) ΠΑΟΚ-Ηλυσιακος (1) ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ (4) ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) ΠΑΟΚ-ΘΕΤΙΣ (2) ΠΑΟΚ-ΘΗΡΑ (1) ΠΑΟΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ (9) παοκ-καλαματα (3) παοκ-καματερο (1) παοκ-καρδιτσα (4) ΠΑΟΚ-ΚΗΦΙΣΙΑ (6) παοκ-κηφισσια (1) παοκ-κιλκις (1) ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ (7) ΠΑΟΚ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (4) ΠΑΟΚ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (3) παοκ-λαμια (28) ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ (7) παοκ-λαυριο (5) ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (2) παοκ-λειβαδια (1) παοκ-μακαμπι (1) ΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ (3) ΠΑΟΚ-ΜΙΛΑΝ (1) ΠΑΟΚ-ΜΙΛΩΝ (5) ΠΑΟΚ-ΜΠΕΙΤΑΡ (5) παοκ-μπεσικτας (34) ΠΑΟΚ-ΜΠΡΝΟ (1) ΠΑΟΚ-ΝΑΠΟΛΙ (1) ΠΑΟΚ-ΝΕΠ (1) ΠΑΟΚ-ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (1) ΠΑΟΚ-ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (1) ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ (3) ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων (1) ΠΑΟΚ-Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (1) ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (50) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (50) ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (1) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Facts & Figures (1) παοκ-ομονοια (5) ΠΑΟΚ-ΟΝΦΙ (1) ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (22) ΠΑΟΚ-ΟΦΗ SUPER LEAGUE (2) παοκ-οφνι (1) ΠΑΟΚ-Παλαιο Φαληρο (1) ΠΑΟΚ-ΠΑΛΗΟ ΦΑΛΗΡΟ (1) παοκ-παμβοχαικος (1) ΠΑΟΚ-Παναθηναικός (5) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (5) ΠΑΟΚ-Παναθηναικός Τελικός κυπέλλου μπάσκετ (2) ΠΑΟΚ-Παναθλητικος (1) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (1) ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (12) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ SUPERLEAGUE (8) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (3) ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (3) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ (2) παοκ-πανσερραικος (7) ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (86) ΠΑΟΚ-ΠΑΣ (30) παοκ-περιστερι (11) ΠΑΟΚ-ΠΗΓΑΣΟΣ (2) ΠΑΟΚ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (12) ΠΑΟΚ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (1) ΠΑΟΚ-ΠΡΩΤΕΑΣ (1) παοκ-πρωτεας βουλας (1) παοκ-πυλαια (4) ΠΑΟΚ-ΡΕΑ (1) ΠΑΟΚ-ΡΙΕΚΑ (8) ΠΑΟΚ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (1) παοκ-σασαρι (1) ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας (2) ΠΑΟΚ-ΣΤΕΑΟΥΑ (2) παοκ-υδραικος (1) ΠΑΟΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (1) παοκ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (6) παοκ-χαιντουκ (2) ΠΑΟΚ-ΧΑΝΘ (1) ΠΑΟΚ-ΧΑΝΙΑ (1) ΠΑΟΚ-ΧΑΠΟΕΛ (1) ΠΑΟΚ-Aiberdeen (1) ΠΑΟΚ-BENFICA (30) ΠΑΟΚ-BOEMIANS (8) ΠΑΟΚ-CLUB BRUGGE (1) παοκ-fc granada (4) παοκ-GRANADA (3) ΠΑΟΚ-KRASNODAR (13) ΠΑΟΚ-PSV (14) ΠΑΟΚ-RYTAS (1) ΠΑΟΚ-SK Slovan Bratislava (2) ΠΑΟΚ-VK Prostejov (1) παοκ(αρση βαρων) (1) ΠΑΟΚ(Κ17) (5) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (2) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (1) παπαδοπουλου (1) ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (1) ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ (1) ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ (5) ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ (2) παπαντωνιου (1) ΠΑΠΑΣΟΥΛΗΣ (1) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (2) ΠΑΣ (1) ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (14) ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (35) Πασχαλάκης (1) πδοσφαιρο σαλας (2) ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ (2) ΠΕΛΚΑΣ (18) ΠΕΡΑ CLUB (1) ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΟΚ (9) πετρεας (3) ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΟΚ (2) ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (1) ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ β (1) ΠΙΝΑΚΕΣ (1) ΠΛΑΝΑ (1) ποδοσφαιρο (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ (18) πολυιδιοκτησια (5) ΠΟΛΥΝΟΠΟΥΛΟΥ (1) Πόουπ (1) πορτογαλοι (2) ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ (9) πρεμιερα (2) ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ (6) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (25) προεδρικο διαταγμα (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (4) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (210) προημιτελικα (3) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (3) ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ (81) προκριση (4) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΑΟΚ (8) προπονησεις (70) Προπόνηση (21) προπονητες τερματοφυλακων (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (84) ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (3) προσινικλης (2) προστιμο (2) ΠΡΟΣΦΥΓΗ (2) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (40) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY (4) ΠΡΩΤΕΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΠΣΑΠ (1) ΠΥΛΑΙΑ-ΠΑΟΚ (7) ΠAO-ΠΑΟΚ (1) ΡΑΠΤΗΣ (4) ΡΕΑ-ΠΑΟΚ (1) ΡΕΚΟΡ (10) ρεπορταζ (1) ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ (4) ΡΙΤΑΣ-ΠΑΟΚ (2) ΡΟΥΜΟΓΛΟΥ (1) Σάκχοφ (1) ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ (2) ΣΑΜΑΤΑ (2) ΣΑΜΟΛΑΔΑ (1) ΣΑΜΟΥΛΕΝΚΟ (1) ΣΑΝΤΟΣ (1) ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ (1) ΣΑΡΑΦΗΣ (1) ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΣΕΒΔΙΛΗ (2) ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ (1) Σιαμπάνης (3) σιδηροπουλος (2) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ (1) ΣΙΜΟΝΕ ΣΟΤΣΑ (1) ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ (1) ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ (1) Σλόβαν Μπρατισλάβας (3) Σλόβαν Μπρατισλάβας ΠΑΟΚ (1) Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ (3) ΣΜΥΡΛΗΣ (1) σναουτσνερ (2) σναουτσνερ μαξ (1) Σοάρες (1) ΣΟΥΡΩΤΗ (1) ΣΠΑΤΑΦΟΡΑ (1) ΣΠΥΡΙΔΗΣ (1) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (36) ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ (18) στημένα (2) ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ (1) Στοχ (5) ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ (3) ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ (1) συμβολαια (12) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (10) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (515) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (45) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (6) ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ (2) ΣΥΝΘΕΣΗ (5) Σφιντέρσκι (4) ΣΧΙΖΑΣ (1) ΣΩΤΗΡΙΟΥ (1) ΤΑΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ (1) ΤΑΚΙΑΝΟΣ (4) ΤΑΚΟΥΡΙΔΗΣ (8) τακτικη αναλυση (4) ΤΑΛΕΝΤΑ (1) ταλιχμανιδης (5) ΤΑΜΠΑΓΚΕ (1) ΤΑΠ ΠΑΟΚ (1) ΤΑΣΙΟΥΡΑΣ (1) Τάσος Δουβίκας (3) ΤΕΛΙΚΟΣ (6) ΤΕΛΙΚΟΣ handball (1) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (44) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ handball (1) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (5) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ VOLLEY (3) ΤΕΜΠΗ (9) ΤΕΡΖΗΣ (4) τερζογλου (1) ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (24) τεχνικο team (3) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (38) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (1) ΤΖΑΚΙΔΗΣ (1) τζηλος (1) Τζήλος (1) ΤΖΙΜΑΣ (4) ΤΖΙΟΛΗΣ (1) ΤΖΟΛΗΣ (62) ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ (1) τζωρτζινης (3) ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ (1) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ (17) τιμωριες (7) ΤΙΤΟΣ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ (1) ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ BLOG (1) ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΤΟΜΑΣ ΡΟΥΣΟ (1) τομασεβιτς (1) ΤΟΥΜΠΑ (92) ΤΟΥΜΠΑ LIBRE (250) τουρσουνιδης (2) ΤΟΦΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ (61) ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ (3) ΤΡΙΛΥΡΑΚΗΣ (2) ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΟΚ (14) τσαιρελης (1) τσαλμπουρης (3) ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) τσαμουριδης (1) ΤΣΑΝΑΞΙΔΗΣ (1) ΤΣΑΟΥΣΗΣ (7) Τσαπας (1) Τσέλσι-ΠΑΟΚ (3) τσεσνοκοψ (1) ΤΣΙΑΚΜΑΣ (2) ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ (20) ΤΣΙΚΟΣ (1) ΤΣΙΜΙΚΑΣ (1) τσιογκα (1) ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ (1) ΤΣΟΥΧΑΣ (1) ΥΔΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (2) φανελα (3) ΦΑΝΤ ΣΧΙΠ (3) Φερέιρα (1) Φερνάντο Βαρέλα (1) ΦΙΛΑΘΛΟΙ (13) ΦΙΛΙΚΑ (89) ΦΙΛΙΚΟ (50) ΦΙΛΙΠΟΦ (2) ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΑΟΚ (2) ΦΙΛΙΣ ΠΕΤΚΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (28) ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ (2) Φλεβαράκης (1) ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ-ΠΑΟΚ (6) ΦΟΡ (1) ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (7) ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ (1) ΧΑΝΙΑ-ΠΑΟΚ (4) ΧΑΠΟΕΛ-ΠΑΟΚ (1) ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ (1) ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ (2) Χατζηισαΐας (1) ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ (1) ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ (1) χατζηστραβος (3) ΧΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (14) Χατσερίδης (1) ΧΑΦ (3) ΧΟΡΗΓΟΙ (3) ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ (1) ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΚΑΣ (2) ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ψηφοφορια (1) ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ (1) Abel Ferreira (224) adre ricardo (1) Adrien Silva (2) AFC Ajax-ΠΑΟΚ (2) Aiberdeen -ΠΑΟΚ (8) ajax (6) ajax-paok (15) AKPOM (12) AL ITIHAD (2) ALANI (3) Alejandro Pozuelo Melero (1) Allard Lindhout (1) ALSTON (1) AMK (2) analysis (2) andr (1) andre ricardo (2) andre vieirinha (42) ANDRE BROWN (2) Andrija Živković (57) ANTONIO COLAK (19) Apeldoorn (1) ARGOURIO (1) Artur Udrys (2) ATAMAN (1) Baba Rahman (13) BANE (2) BASKET CHAMPIONS LEAGUE (35) BASKET LEAGUE (141) BASKET LEAGUE PLAYOFFS (1) BASKETLEAGUE (37) batagim (1) Bazil (1) BC CHAMPIONS LEAGUE (26) BC Levski Sofia-ΠΑΟΚ (1) beau beech (1) Beitar (1) beitar-PAOK (4) BENFICA (4) benfica-paok (1) BENFIKA (1) BERBATOV (1) Bernard Mensah (1) Betancourt (1) big 4 (1) birthday (2) BISESWAR (7) BLANKENAU (1) BOBBY BROWN (1) boemians-ΠΑΟΚ (4) bohemian (1) BOHEMIANS-ΠΑΟΚ (3) BOLONI (2) BOTO (3) BPANKO (1) BRADONJIC (1) Bram Van Den Dries (2) BRANDON THOMAS (14) BRATISLAVA (1) Brentford F.C. (1) BRNO-PAOK (1) brygge-paok (1) BUENO (1) BULATOVIC (1) canadi (2) CANAS (2) CAPTAIN (3) carol swiderski (24) carter (2) CAS (15) CEV CHAMPIONS LEAGUE (10) CEV CUP (16) CEV Challenge Cup (12) CEV Cup (3) CEV Women's Challenge Cup (4) CEV Women's Cup (2) CHAMPIONS LEAGUE (325) CHAMPIONS LEAGUE bc (8) CHAMPIONSLEAGUE PLAYOFFS (30) CHUBA AKPOM (13) cirillo (2) Claesson (1) club Brugge (2) club Brugge-PAOK (5) COACH (1) COLAK (4) CONCEICAΟ (1) contreras (1) copa africa (1) cosmote (3) COSTA (1) COVID (1) COVID19 (4) Craig Pawson (1) CRESPO (29) Cristiano Bacci (2) DALBERT (1) Dani Neuheus (1) Davide Santon (1) DAZN (1) DEIOLA (1) Delias (3) Despodov (12) DIEGO BISESWAR (30) DIEGO MARADONA (1) Dijon-PAOK (1) DIMA FILIPOV (2) Dimitri Payet (1) Dinamo Sassari – ΠΑΟΚ (1) dinamo zagreb-paok (3) dinamo zsgreb-paok (1) DINSOTOL (10) Dominik Kotarski (21) DOUBLE (1) DOUBLE 2019 (3) douglas augusto (24) dudu (1) DYNAMO ZAGREB-PAOK (2) EHF (3) EHF European Cup (3) Eintracht Frankfurt-PAOK (10) EKO BASKET LEAGUE. (7) EL KADDOURI (19) elston turner (2) Elvar Fridrikkson (2) ESITI (7) EURO 2020 (4) EUROPA CONFERENCE LEAGUE (255) EUROPA LEAGUE (175) European Super League (1) eurovolley (1) EVANDRO (2) Ezequiel Ponce (1) Fabio Martins (1) Facts & Figures (1) facundo (1) Fans’ Man of the Match (1) FC (3) fc granada (2) Felix Brych (1) fenoglio (3) fereira (1) FERNANDO VARELA (3) FFP (9) FIFA (5) Filipe soares (9) Filis Petkanopoulos (6) final four (1) FLATTEN (1) FOR (4) FORTALEZA (2) forza (1) Frank Arnesen (4) Futsal League (1) G.A.E.-PAOK (1) galatasaray-paok (3) GIGOV (2) GIJS JORNA (1) Gilmore (1) goalkeepers (4) GOALS (1) Goss (3) GRBAVCEVIC (1) GRIFFIN (6) gynaik (1) HAJDOUK-PAOK (4) HAJDUK (1) Handball Premier (15) Handball PremierLeague (43) Hands (1) Harrison (2) HATCHER (4) HEARTS-PAOK (5) HENRIQUE (2) IFFHS (2) igokea-paok (1) Igor Korneev (1) infantino (1) INGASON (30) IVAN SAVVIDIS (30) IVIC (1) JABA (8) James (1) Jamuni McNeace (1) JANKOVIC (1) Jasmin Kurtić (23) Jermaine Love (5) Joan Sastre (7) JOANNA SECA (1) joe bizera (1) JORDAN SIBERT (1) Jorge Carrascal (1) Jorge Jesus (1) Jorge Sampaoli (1) jose boto (60) JOSH CARTER (2) Josip Mišić (2) Joško Milenkoski (4) Juan Fernando Quintero (1) Justin Alston (1) KΛΗΡΩΣΗ (1) KΟΝΤΟΝΗ (1) KACE (1) kaddouri (11) kagawa (24) KALAMATA-PAOK (1) Karol swiderski (3) KEDZIORA (4) Kendall Smith (1) KENETH BARLOW (1) Khaled Narey (19) KONATE (1) KOOPMAN (1) kopenhagen-paok (7) korac (1) KRASNODAR (1) KRASNODAR-ΠΑΟΚ (16) krmencik (19) krovinovic (1) KUKLINSKI (1) LARSEN (1) latin (1) Laurynas Beliauskas (1) League Cup (3) LEAGUECUP (1) lee (1) LEFSKI-PAOK (12) LEN Euro Cup (8) LEN EUROCUP (1) LEO (31) leo jaba (4) leo matos (8) LIGA TV (1) LINCOLN-PAOK (7) live (1) LOUCESCU (50) Lucas Taylor (5) LUCESCU (5) Luis Godinho (1) Maksim Shkredau (1) Maksimovic (1) Manolo Gabbiadini (2) marcos antonio (7) MARSEILLE (2) MARSEILLE-PAOK (18) Marvin Ducksch (1) marvin jones (2) Matheus Reis (1) MATOS (7) MAURICIO (19) Mbwana Ally Samatta (6) MEΤΑΓΡΑΦΕΣ (14) MEITE (9) MICHALAK (1) MICHEL (5) MIDTJYLLAND-PAOK (5) Miguel Bértolo Nogueira (1) mihaj (8) MIHOJEVIC (1) MILIK (1) Mirosłav Sznaucner (4) Mirosław Sznaucner (4) MISIC (20) MITRITA (2) mitrou long (1) Moussa Wagué (11) MOUZENIDIS (1) MURG (14) muslimovic (4) MVP (5) NAFELS-PAOK (1) Nasberg (2) nations league (1) NELSON OLIVEIRA (10) Nemanja Maksimović (1) nielsen pereira (1) Nikola Milardovic (1) nilsen pereyra (2) Ninua (1) norwich (5) NOVA (26) ogbeide (1) OJOGO (1) olaf rebbe (51) OLIVA (1) olivarez (1) Oliveira (8) OMAR EL KADDOURI (9) OPEN (1) OPENTV (13) ouedraogo (2) Ozdoyev (10) PABLO GARCIA (274) Pablo Galdames (1) PABLO GARCIA (30) palmeiras (3) PAOK (2) PAOK Action (4) paok bc (189) PAOK FC (85) paok handball (14) PAOK SPORTS ARENA (16) paok tv (1) paok womens waterpolo (8) paok-aek (1) paok-ajax (17) PAOK-AL TAABON (1) paok-allianz milano (1) paok-beitar (3) paok-benfica (1) paok-brugge (2) paok-club brugge (2) paok-dynamo zagreb (6) Paok-Eintracht Frankfurt (6) paok-elsinki (3) paok-galatasaray (2) PAOK-HAJDUK (3) PAOK-HEARTS (2) paok-igkokea (1) paok-igokea (1) paok-ionikos (1) PAOK-IRAKLIS (1) PAOK-LEFSKI (13) paok-lincoln (4) PAOK-MARSEILLE (18) PAOK-MIDTJYLLAND (9) paok-Osijek (1) PAOK-RANGERS (1) PAOK-SLOVAN (11) PAOK-SLOVAN .. (2) paok-strasburg (1) PAOK-TOFAS (2) paok-unicaja (1) paokfc (1) paoksports arena (1) paoktv (9) PAOLO FERNANDES (3) PEDRO MARTINS (3) phil greene (1) PLAYOFFS (15) PLAYOFFS EUROPA CONFERENCE LEAGUE (31) PLAYOFFS basket league (12) PLAYOFFS VOLLEY (37) porter (2) PORTO (1) PORTO KARRAS (12) PRELEVIC (4) PremierLeague (1) prijovic (26) PSV (2) PSV-PAOK (16) QUAGLIATA (7) RADIO (1) rafa soares (4) ranking (1) RANTNIK (1) Raul Morichelli (3) Razvan Lucescou (83) Razvan Lucescu (217) referee (23) Reinier Jesus (1) RENFRO (2) repress.gr (1) REY (1) RICE (1) RILEY (1) RIVERS (1) rodrigo ray (1) rodrigo soares (2) ROSTER (317) rotation (14) Ryley Barnes (2) RYTAS-PAOK (1) SANTOS (1) sc (1) schwab (31) scouters (7) Sead Hakšabanović (1) Sebastian Giovinco (6) Selimaj (1) SERGIO OLIVEIRA (10) SHAKHOV (2) shingi kagawa (8) sidcley (4) sl2 (19) SLOVAN-PAOK (7) smiljkovic (1) SMITH (1) SOLD OUT (1) SOTOL (25) Soualiho Meïté (1) Stefan Schwab (7) stoch (3) STOCH MIROSLAV (1) stoiximan basket league (6) SUPER LEAGUE (453) SUPERCUP (5) SUPERLEAGUE (262) SUPERLEAGUE playoffs (290) SUPERLEAGUE interwetten (257) SUPERLEAGUE2 (2) sw (1) swiderski (8) sznaoucner (1) Sznaucner (1) TAΠ ΠΑΟΚ (1) taison (21) Tiago Dantas (11) TIUKIN (1) Tobias Stieler (1) Tomas Vaclik (2) TOMAS ZORN (1) Tomasz Karol Kędziora (2) TOWNES (1) transfermarkt (9) triantafyllos (1) Tuchel (1) Tyler Polley (1) U15 (1) U19 (20) UCHIDA (1) UEFA (44) uefa youth league (16) VAN DER DRIES (1) VAR (3) VARELA (15) VARELA GUSTAVO (1) vasagia (1) Vedad Ibisevic (1) vetkova (1) VIDEO (35) VIEIRINHA (49) VILERBAN-PAOK (1) VITAO (2) Vladimir Bradonjić (3) VOLLEY ALLSTAR GAME (1) VOLLEY LEAGUE (117) VOLLEY LEAGUE CUP (5) VOLLEY LEAGUE (28) volley league cup (15) VOLLEYLEAGUE (32) VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1) WALKER (1) WARDA (22) waterpolo paok (32) WERNBLOOOM (10) william (1) William Troost-Ekong (4) WILLIAMS (2) Women's CEV Cup (1) Women's Champions League (4) womens cev cup (3) Womens Champions League (5) womens handball (2) womens volley (8) YANNICK FRANKE (2) ZABA (7) ZABBA (2)