Π.Α.Ο.Κ

Π.Α.Ο.Κ

Razvan Lucescu εφ΄ολης της υλης απο την Ολλανδια...

Το ραντεβού των απεσταλμένων δημοσιογράφων με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δόθηκε το βράδι του περασμένου Σαββάτου στο ξενοδοχείο της ομάδας αμέσως μετά το νικηφόρο φιλικό απέναντι στην Αλ Τααβόν. Μπορεί να υπήρχε μπροστά και αυτό της Κυριακής με την Βέστερλο, όμως η συγκεκριμένη συνέντευξη δεν αφορούσε καθαρά τα αγωνιστικά θέματα. Ρωτήθηκε για πολλά, έδωσε τις απαντήσεις του και τις διευκρινήσεις του.

Είχε προκαλέσει μεγάλη κουβέντα όταν μετά το ματς με την Στεάουα είχε δηλώσει σε ρουμανικό ΜΜΕ πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση αλλά και να την τεκμηριώσει: «Ήταν λάθος από την πλευρά μου να πω ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα να κερδίσουμε τον τίτλο στην Ελλάδα. Όπως, επίσης, είναι λάθος από την πλευρά μου να βγω και να πω ότι πάμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επιμένω, η σωστή προσέγγιση πρέπει να είναι ότι πάμε “παιχνίδι με παιχνίδι” και μπροστά μας έχουμε τον διπλό “τελικό” εναντίον της Μπεϊτάρ".

- Επιστρέφοντας στο κομμάτι των μεταγραφών, θα μπορούσατε να μας αναφέρετε κάποιες από τις εγγυήσεις που πήρατε αυτό το καλοκαίρι από τον κ. Ιβάν Σαββίδη και αν θέλετε να αναφερθείτε στη σχέση που έχετε μαζί του;

«Κοιτάξτε, όλοι στο κλαμπ γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για την ομάδα. Εργαζόμαστε καθημερινά για να προοδεύσει η ομάδα, όπως ανέφερα και νωρίτερα, ο ευκολότερος μήνας για τις μεταγραφές το καλοκαίρι είναι ο Αύγουστος. Θα έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι προκειμένου να ξεκινούσαμε την προετοιμασία έτοιμοι. Δυστυχώς, εξαιτίας των πολλών αλλαγών από την περσινή στη φετινή σεζόν, χάσαμε πολλούς παίκτες και μέχρι τώρα δεν μπορέσαμε να τους αντικαταστήσουμε όλους αυτούς που έφυγαν από την ομάδα.

Δεν είναι εύκολο σ’ αυτή την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε φέτος να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε στην ομάδα. Το κλαμπ μου έδωσε μια λίστα με 80 ποδοσφαιριστές, τους οποίους είχαμε δει, τους είχαμε αναλύσει, για πολλούς απ’ αυτούς είπαμε “ΟΚ ας προχωρήσουμε”, αλλά τελικά για διαφόρους λόγους δεν μπορέσαμε να τους αποκτήσουμε. Εξαιτίας όλων αυτών είμαστε διαρκώς σε ένα καθεστώς πίεσης. Ο στόχος και όλη η συγκέντρωση μου αυτή τη στιγμή είναι 100% στην ομάδα, μ’ αυτά τα παιδιά που αποτελούν τώρα το γκρουπ. Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε “παιχνίδι με παιχνίδι”.

Πέρυσι βρισκόμασταν σε ανάλογη κατάσταση και πριν από τα ματς με τη Λέφσκι, όπου δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση, κάτι που έφερε μεγάλη αναστάτωση και πολλή αρνητικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, φρενάροντας για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διαδικασία ανοικοδόμησης της ομάδας.

Δεν γνωρίζω τι θα είχε συμβεί αν είχαμε περάσει τη Λέφσκι, γιατί υπήρχαν και άλλοι αγώνες μπροστά μας, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στα ματς με την Μπεϊτάρ. Να προκριθούμε, να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να κερδίσουμε χρόνο. Αυτό θα φέρει σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο όλους τους ποδοσφαιριστές, είτε αυτούς που είναι στην ομάδα, είτε αυτούς που πρόκειται να έρθουν μέσα στο επόμενο διάστημα».

«Προσωπικότητα, ταχύτητα και εύκολο γκολ»

Ο προπονητής του Δικεφάλου ρωτήθηκε ποια ήταν η στόχευση όταν έκανε τον προγραμματισμό με τους επιτελείς της ομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ποιες οι προτεραιότητες που είχε θέσει: «Με δεδομένο το γκρουπ που έχουμε από πέρυσι και μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις μου, ζήτησα προσωπικότητα. Το ξέρετε αυτό. Η προσωπικότητα λοιπόν είναι το βασικό συστατικό για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αυτή θα μας δώσει την ικανότητα να διαχειριστούμε όλους τους αγώνες υψηλής έντασης.

Επίσης, ζήτησα παίκτες με μεγαλύτερη ταχύτητα γιατί κατά την άποψη μου, γιατί ως γκρουπ είμαστε λίγο πιο αργοί από τα στάνταρντ που έχω θέσει. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Το τρίτο στοιχείο που ζήτησα, ήταν το εύκολο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουν πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, δημιουργούν πολλές προϋποθέσεις για γκολ, όλοι τους βγαίνουν στο γκολ, αλλά στο τέλος της ημέρας υποφέρουν γιατί δεν σκοράρουν. Η ουσία είναι πως όταν σκοράρεις εύκολα, αποκτάς τα επίπεδα αυτοπεποίθησης που πρέπει για να προστατέψεις το αποτέλεσμα. Όταν δεν σκοράρεις, η συνοχή της άμυνας πιέζεται πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό γιατί οι αμυντικοί ξέρουν πως ένα λάθος ισοδυναμεί ουσιαστικά με ήττα. Καταλήγοντας, τα τρία στοιχεία που ζήτησα ήταν προσωπικότητα, ταχύτητα και εύκολο γκολ».

«Πόσοι προπονητές από την Ελλάδα έχουν φτάσει στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης;»

Ο ΠΑΟΚ πέρσι απέτυχε και δεν δόθηκε συνέχεια στην χρονιά που είχε προηγηθεί. Μοιραία ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε για τη δεύτερη θητεία του γνωρίζοντας τι θα ακολουθήσει αυτές τις δυο σεζόν: «Το είπα πολύ καθαρά πριν, είμαι χαρούμενος με ό,τι έχω πετύχει στην δεύτερη μου θητεία στον ΠΑΟΚ. Με τις πιθανότητες και την ομάδα που ήταν σε ένα διαφορετικό επίπεδο, συγκρινόμενη με εκείνη πριν από 3-4 χρόνια πριν, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Ίσως δεν κερδίσαμε τίτλους και γι΄ αυτό λυπάμαι αλλά κάθε σεζόν ήμασταν εκεί! Ήταν τεράστια η δουλειά που κάναμε όλοι μας, παίξαμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τη σεζόν 2021/22 δώσαμε 59 παιχνίδια. 59 παιχνίδια τονίζω. Ήμασταν σχεδόν σαν την Λίβερπουλ που χωρίς να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά κατακτώντας Κύπελλο, έδωσε 62 ή 63 παιχνίδια. Και εμείς δώσαμε 59. Και ήμασταν μες στις 5 πρώτες ομάδες της Ευρώπης που είχαμε αυτόν τον αριθμό αγώνων. Ήταν τεράστια δουλειά. Θέλω να δω πόσοι προπονητές από την Ελλάδα ή την Ρουμανία έφτασαν στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έφτασαν -μάλιστα- δύο φορές ή κέρδισαν Champions League σε άλλη ήπειρο. Θέλω να το δω. Είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος, αυτό που πέτυχα την πρώτη μου σεζόν στη δεύτερη θητεία. Σας έχω πει είναι καλό να μιλάμε για ανταγωνισμό αλλά στο ποδόσφαιρο μόλις μία ομάδα κερδίζει. Υπήρχαν πολλές ομάδες και πολλοί προπονητές που πάλευαν να κερδίσουν κάτι και δεν το κατάφεραν. Για εμάς ό,τι καταφέραμε ήταν λόγος για να είμαστε περήφανοι, πολύ περήφανοι».

«Θέλω να το απολαύσω, σκέφτομαι μόνο την Μπεϊτάρ»

Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Αισθάνεται πως είναι ο “last dance”;: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα κερδίσω κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά αυτή είναι η νοοτροπία και έτσι πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και προσηλωμένος στο να κερδίσω το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι αυτό απέναντι στην Μπεϊτάρ και μετά θα κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να το απολαύσω με έναν τρόπο που να μην με αγγίξει τίποτα απ' όλες αυτές τις ιστορίες που κάνουν τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα. Να θυμάστε ότι η ζωή μας θα ήταν πολύ καλύτερη, για όλους μας, όχι μόνο για μένα ως προπονητή στον ΠΑΟΚ, αν συγκεντρωνόμασταν σε αυτό που έχουμε να κάνουμε αυτήν την στιγμή. Και εμείς έχουμε τώρα μόνο την Μπεϊτάρ».

«Όταν η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο… όλα άλλαξαν!»

Πολύς λόγος έγινε για τον χαμένο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έπαιζε από τα πρώτα λεπτά με παίκτη παραπάνω. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλυσε όλα όσα πήγαν στραβά στον χαμένο τελικό: «Είπα μετά τον τελικό πως η άλλη ομάδα άξιζε το τρόπαιο, για τη δύναμή τους, την πίστη τους, την αυτοπεποίθησή τους, για το τι έκαναν όλη τη σεζόν. Την ίδια στιγμή μπορώ να σας πω όμως πως χάσαμε παίζοντας 11 εναντίον 10, αλλά αν αναλύσουμε πολύ βαθιά την κάθε στιγμή, είχαμε 7-8 ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ με τον πιο πιθανό τρόπο που θα μπορούσε να σκοράρει μία ομάδα που παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα, δηλαδή με μία στημένη φάση. 

Γιατί φτάσαμε στο σημείο να δώσουμε αυτό το φάουλ, χωρίς αιτία, τόσο μακριά και να δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να φέρει πολλούς παίκτες στην περιοχή μας, έχει να κάνει με την έλλειψη εμπειρίας ενός νέου ποδοσφαιριστή. Γιατί δεν κοντρολάραμε καλύτερα την κατάσταση μέσα στην περιοχή μας; Δεν είχαμε την μέγιστη δύναμη και την μέγιστη αυτοπεποίθηση. Σκόραραν γιατί δεν ήμασταν ικανοί να βγάλουμε την μπάλα ήρεμα και ωραία από την περιοχή μας. Άρα, πάλι, είναι μια ιστορία που έχει να κάνει με το άγχος. Πριν ξεκινήσει ο τελικός, ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ παράλληλα ήμασταν και το αουτσάιντερ. 

Τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο, όλα άλλαξαν. Από αουτσάιντερ, αρχίσαμε να νιώθουμε πίεση για τη νίκη και αυτό βγήκε στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως εάν δεν κερδίζαμε, θα είχαμε πρόβλημα. Δεν είπα και δεν λέω πως παίξαμε φανταστικά. Θα πω ξανά όμως πως δημιουργήσαμε 7-8 ευκαιρίες. Από τα έξι μέτρα, από τα οχτώ μέτρα, από τα δέκα μέτρα, από τα δεκαέξι μέτρα, απ΄ όπου θέλετε. Αυτή η πίεση, μας έκανε να μην έχουμε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να σκοράρουμε. Και επίσης, αυτό που άλλαξε πολλά, ήταν το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ, είχαμε πίεση για να κερδίσουμε, μετά το ηλίθιο γκολ που δεχθήκαμε είχαμε τη σκέψη τι θα συμβεί εάν δεν κερδίσουμε τον τελικό. Είναι εντελώς διαφορετικό».

«Μπορώ να σας πω ότι ως προπονητής και όπως βλέπω την καριέρα μου, είχα απογοητευτική σεζόν αλλά ακόμη και σε αυτή την περίοδο μπορώ να σας πω ότι από την αρχή είδαμε τους ρεαλιστικούς στόχους και πολλές φορές σημείωσα την εξέλιξη μέσα στην περίοδο. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες όπως πάντα στον ΠΑΟΚ και η πραγματικότητα που υπάρχει σε ένα γκρουπ μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Αν οι προσδοκίες είναι μεγάλες και το γκρουπ δεν είναι δομημένο σωστά γι αυτές, πάντα θα υπάρχει απογοήτευση. Αν οι προσδοκίες είναι ρεαλιστικές σε σχέση με την ποιότητα του γκρουπ η σεζόν θα είναι κανονική με βάση και την βελτίωση που θα έρθει. Είναι πάντα σωστό να έχεις στρατηγική και να μην χάνεις αυτή την προσμονή να χτίσεις μία ομάδα που θα έχει δυναμική να ξαναγίνει πολύ δυνατή».

«Δεν είναι εύκολο να χτίσεις ομάδα»

Ο ΠΑΟΚ πέρσι εμπιστεύτηκε νέα παιδιά. Ο ίδιος ανέλυσε το πλάνο: «Αποφασίσαμε μετά από εκείνη την πρώτη σεζόν να εμπιστευθούμε πολλούς νέους παίκτες. Όταν πας σε τέτοια στρατηγική πρέπει να καταλάβεις ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις κάποια διοργάνωση επειδή όταν έχεις τόσους νεαρούς πρέπει να περιμένεις και πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολλά λάθη αλλά και φανταστικά ματς, μέσα στο ίδιο παιχνίδι χάσιμο συγκέντρωσης από την αρχή και το πώς από το πουθενά μπορεί να χαθεί η αυτοπεποίθηση. Το να χτίσεις μία τέτοια ομάδα δεν είναι εύκολο. 

Αν πάρουμε όλα τα παραδείγματα τέτοιων ομάδων που χτίζονταν κάπως έτσι, μεγάλες και ιστορικές ομάδες που ανανέωσαν με τέτοιο τρόπο το ρόστερ τους, θα καταλάβουμε τα προβλήματα που έχουν. Το καλύτερο παράδειγμα είναι της Άρσεναλ. Από τότε που αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική, έκανε βήματα μπροστά αλλά ποτέ δεν κέρδισαν τίτλους σε ομάδα που βεβαίως παίρνει τους καλύτερους νεαρούς σε όλο τον κόσμο. Γι αυτό είμαι εδώ και μετά από τόσες αλλαγές είμαι πιο ρεαλιστής».«Εχουμε καλή χημεία, οργάνωση, αλλά μας λείπει κάτι» 

Δυο μέρες πριν την αναχώρηση από την Ολλανδία ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή. Ο ΠΑΟΚ στις 27 Ιουλίου παίζει με την Μπεϊτάρ και μοιραία ρωτήθηκε αν νιώθει καλύτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή συγκριτικά με το πώς ένιωθε πέρσι τέτοιον καιρό. «Η κατάσταση είναι διαφορετική φέτος, γιατί διαθέτουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχει δουλέψει μαζί πέρσι και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Αυτό το γκρουπ έχει οργάνωση, καλή χημεία, ίσως όπως είπαμε πριν μας λείπει κάτι, αλλά γενικά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με την περσινή ίδια περίοδο, στην οποία πολλοί ποδοσφαιριστές ήταν καινούργιοι. 

Δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον, δεν γνώριζαν σε ποιο περιβάλλον ήρθαν, δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν μια ατμόσφαιρα με τεράστια πίεση. Είναι διαφορετικά, αυτό αισθάνομαι. Και αν θέλετε να σας πω ένα παράδειγμα, με έναν ποδοσφαιριστή που είχα μία κουβέντα πριν λίγες ημέρες, μου είπε πως όταν ήρθε στην ομάδα πέρσι, είχε την αίσθηση πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Τώρα, αυτή τη στιγμή, αισθάνεται πως η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Οπότε, νιώθω περισσότερη σιγουριά. Βέβαια, πάντα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι δύσκολα παιχνίδια, ενώ οι ομάδες του Ισραήλ είναι ικανές να σε εκπλήξουν. Μην ξεχνάτε πέρσι τι έπαθαν πέρσι οι ελληνικές ομάδες που αντιμετώπισαν ομάδες του Ισραήλ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης».

-Πέρα από τα ματς με την Μπεϊτάρ, μπορούμε να κοιτάμε και πιο μακριά;

«Οι στόχοι δεν τίθενται από εμένα, αλλά πρέπει να τίθενται με ρεαλιστικό τρόπο. Ένα... έξυπνο κλαμπ θα θέσει σωστούς στόχους και οι... έξυπνοι οπαδοί θα καταλάβουν ποιος είναι ο αληθινός στόχος και θα δώσουν όλη τους την υποστήριξη προς την κατεύθυνση αυτού. Από την πλευρά μου η μοναδική στρατηγική που έχω είναι να προστατεύσω το γκρουπ και να είμαι έτοιμος να τους προστατέψω από την πίεση που μπορεί να φτάσει σε αυτούς. Ο στόχος είναι να τους αφήσω να παίξουν ελεύθερα. Η σκέψη που θα είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Το να πω τώρα ότι θα είμαστε στην τάδε θέση, ή πως κάποια ομάδα θα είναι καλύτερη από εμάς ή πως εμείς θα είμαστε πρώτοι και κάποιος άλλος δεύτερος είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Ωστόσο, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ανεξαρτήτως της ποιότητας της ομάδας».

lucescu-zivkovic.jpg«Για αυτό μετανιώνω»

Ηταν ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο λάθος του στα περσινά πλέι οφ: «Για το μόνο που μετανιώνω, σε ότι αφορά την προσέγγιση των πλέι οφ, είναι πως έβαλα μεγάλη πίεση στην ομάδα. Την περίοδο που παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, ποτέ δεν μιλήσαμε για τον τίτλο. Όμως, όταν φτάσαμε σε εκείνο το σημείο (σ.σ. στα πλέι οφ), επέμενα πολύ να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Αισθάνομαι πως από την πλευρά μου ήταν λάθος. Δεν ήταν ένα γκρουπ παικτών ικανό να αντιμετωπίσει παιχνίδια με τόση ένταση και να φορτωθεί με έξτρα πίεση. Αρκούσε να παίζουν με ελευθερία».

«Αυτόν τον τρόπο θέλω»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν είναι διατεθειμένος να προσαρμόσει το σύστημα με βάση το ρόστερ: «Πιστεύω πως παίξαμε καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που οι επαγγελματίες του χώρου το εκτίμησαν. Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που κάνει τους παίκτες να συμμετέχουν. Πολλές φορές ανέφερα πως όταν έχεις νεαρούς παίκτες θα λάθη θα έρθουν. Πρέπει να το ξέρουμε αυτό και να προστατεύουμε τους παίκτες και να τους δίνουμε τη δυνατότητα να βελτιωθούν χωρίς να χάσουν την αυτοπεποίθηση τους. Ο τρόπος παιχνιδιού θα είναι αυτός. Θα πρέπει να πιέζουμε ψηλά, να οργανωνόμαστε ξανά γρήγορα όταν χάνουμε την μπάλα. Πρέπει να έχουν την κατοχή της μπάλας. Γιατί όταν έχεις την κατοχή της μπάλας μπορείς να κυριαρχείς στα παιχνίδια. Επίσης, πρέπει να ξέρουμε πώς να συμπεριφερόμαστε όταν έχουμε την μπάλα. Είναι απλό, αλλά και περίπλοκο ταυτόχρονα».

lucescu-ekong.jpg«Υπάρχουν παίκτες με ταλέντο αλλά και με κακή παιδεία»

Ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν επηρεάζουν εξωγενείς παράγοντες τους νέους κυρίως ποδοσφαιριστές και αν αυτό δυσκολεύει τη δουλειά που κάνει μαζί τους. «Απλά λέω την αλήθεια σε όλους. Αν θέλουν να μάθουν, να καταλάβουν, θα είναι καλό για αυτούς. Γιατί το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να τους κάνω καλύτερους. Αν δεν θέλουν να γίνουν καλύτεροι δεν θα έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο. Το περιβάλλον γύρω από τον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και μου προκαλεί έκπληξη αυτό. 

Υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες, ενδεχομένως με ταλέντο αλλά με κακή παιδεία και θα το εξηγήσω. Πολύ λανθασμένα εκπαιδευμένοι από ανθρώπους που είναι γύρω τους και τους νοιάζει μόνο το προσωπικό τους όφελος. Είναι απίστευτο για μένα μια ομάδα με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, να δέχεται πίεση από τον πατέρα ενός παίκτη, από την μητέρα ενός παίκτη, τη θεία και τον θείο του, από τον ανιψιό ενός παίκτη, από τον μάνατζερ που είναι φίλος με τον ξάδελφο ενός που δουλεύει στην ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Κύριοι, σταματήστε το αυτό! Αυτό καταστρέφει τα ίδια τα παιδιά, που είναι υποσχόμενα ταλέντα, δεν τους επιτρέπει να αναπτυχθούν με σωστό τρόπο, με μια επαγγελματική σωστή εκπαίδευση, τους βάζουν πίεση από το πουθενά και στο τέλος θα καταστραφούν αυτά τα παιδιά. 

Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών. Δεν έχει σημασία αν είναι εδώ τώρα ή έχουν φύγει. Να αφήσουμε τους παίκτες να είναι ελεύθεροι, να ωριμάσουν, να θεωρούνται ενήλικες. Αυτοί οι γονείς, αυτοί οι συγγενείς, αυτοί οι ατζέντηδες πρέπει να τους αφήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους!»

«Παλεύουμε πολύ, και ειδικά ο ιδιοκτήτης»

Όπως δηλώνει η ομάδα πλέον πηγαίνει «παιχνίδι με παιχνίδι». Στις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη διέκρινε πως είναι σύμφωνος με αυτό ως στόχο; «Μπορώ να σας δώσω το τηλέφωνό του για να τον καλέσετε και να τον ρωτήσετε (σ.σ. γέλια). Υπήρχαν συζητήσεις, είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά είμαστε κάπου στη μέση. Συζητήσαμε τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να προετοιμαστούμε, τα οποία δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Όλοι μας όμως παλεύουμε για να κάνουμε την ομάδα καλύτερη και να εφαρμόσουμε όσα συζητήσαμε. Παλεύουμε πολύ. Και ειδικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης».

«Ολη τη ψυχή και την ενέργεια μου στο γκρουπ»

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ήδη έχει φύγει ο Ίνγκασον και αντικαταστάθηκε με τον Εκόνγκ. Θα δεχθεί να πουληθεί κι άλλος, ή για κάποιον βάζει ένα βέτο; «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πουλήσουμε άλλον παίκτη. Αλλά από την άλλη, είμαι ο προπονητής και θα πρέπει να δουλέψω, να βάλω όλη μου την ψυχή και την ενέργεια στο γκρουπ που έχω. Τα υπόλοιπα είναι στρατηγική του κλαμπ, να έχει μία ισορροπία οικονομική το κλαμπ. Γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Και υπό αυτό το πρίσμα, είμαι επαγγελματίας, και πρέπει να είμαι έτοιμος να υποστηρίζω το κλαμπ. Και οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται από το κλαμπ».

lucescu-proponisi.jpg

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
98 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....

Δημοφιλείς αναρτήσεις

PAOK FC

PAOK FC
OFFICIAL SITE

Συντακτες & Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Label Cloud

΄ΠΑΟΚ (1) 11αδα (24) 20 απριλιου 1929 (1) 2010-2020 (1) 2019-2020 (1) 2021 (1) 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (1) Α.Μ.Κ. (3) Α.Σ Π.Α.Ο.Κ (217) αγγελιδης (1) ΑΓΓΕΛΟΣ (9) ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (1) αγιασμος (1) αγκαγιεφ (1) ΑΕΚ (3) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (121) ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΟΚ (1) ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (10) ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β (1) ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ (9) ΑΖΕΒΕΔΟ (1) αθλητικο κεντρο (1) ΑΘΛΟΣ-ΠΑΟΚ (3) ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ (1) ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΟΚ (1) Ακαδημίες ΠΑΟΚ (327) ακιντα (1) ΑΚΠΟΜ (4) αλαφουζος (1) Αλεξάντρου Μιτρίτσα (2) Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (1) Αλιμος-παοκ (1) ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (1) αλλαγες (1) ΑΛΜΩΠΟΣ-ΠΑΟΚ (1) αλωση της πολης (1) ΑΜΑΖΩΝΕΣ-ΠΑΟΚ (1) αμανατιδης (2) ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ (7) αμμοχωστος (1) αμοιβες (1) Αμπέλ Φερέιρα (9) Άμπελ Φερέιρα (7) Αμστερνταμ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (2) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΠΑΟΚ (1) Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ (1) Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ τελικός κυπέλλου (1) αναγεννηση καρδιτσας-παοκ β (1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (50) αναν (1) ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ (343) ΑΝΟΓ-ΠΑΟΚ (2) ΑΝΟΡΘΩΣΗ (1) ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ (25) ΑΝΤΡΙΑ Ζ. (2) ΑΟ ΘΗΡΑΣ-ΠΑΟΚ (2) ΑΟ ΘΥΡΑΣ-ΠΑΟΚ (1) αποβολη (3) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (1) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ (5) αποκλεισμος (2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (46) απολλων σμυρνης-παοκ (1) Απόλλωνας Σμύρνης ΠΑΟΚ (6) ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΟΚ (10) αποστολες (2) αποστολη (222) αποστολή (27) απουσιες (1) αποχαιρετισμος (4) αποχωρησεις (3) ΑΠΟΨΗ (1072) αργυριου (1) αρης-ΠΑΟΚ (3) ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (60) ΑΡΗΣ-PAOK (1) ΑΡΘΡΟ (1035) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ (2) αρμουτση (1) ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) Άρτουρ Σόμπιεκ (1) ΑΡΧΗΓΟΙ (2) ΑΡΧΗΓΟΣ (1) ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ (3) ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ (2) ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΤΖΕΤΑ (8) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ (32) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (1) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (1) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (20) ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (4) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (151) Β' ομαδες (2) βαρδαλη (1) Βαρέλα (1) Βαρέλα Μαουρίσιο (1) ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ (1) ΒΑΣΙΚΟΙ (1) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣ (1) ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ (1) ΒΕΡΓΙΔΟΥ (2) Βέρνμπλουμ (1) ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ (1) Βεστερλο-ΠΑΟΚ (1) ΒΙΑ (1) Βιεϊρίνια (2) Βιεϊρίνια Βαρέλα Μαουρίσιο Πασχαλάκης (1) Βιεϊρίνια Πασχαλάκης (1) Βιεϊρίνια Μαουρίσιο Βέρνμπλουμ (3) βοηθος προπονητη (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ (20) ΒΟΣΝΑΚΙΔΗΣ (1) ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΠΑΟΚ (4) βουλκιδης (2) ΒΡΑΚΑΣ (5) ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΠΑΟΚ (1) ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ (2) ΒΡΥΖΑΣ (3) Γ.Σ.Π. (1) ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ (1) ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΓΑΛΙΩΤΟΣ (1) ΓΑΝΔΗ (1) ΓΑΝΔΗ-ΠΑΟΚ (11) ΓΑΡΓΑΛΑ (1) ΓΑΤΣΗΣ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ (33) ΓΕΝΑΡΗΣ (1) ΓΕΝΕΘΛΙΑ (2) ΓΕΝΕΥΗ (2) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (1) γενοκτονια (1) Γιάκομπ Κέλετ (2) Γιαν Μποζιλ (1) ΓΙΑΝΝΑΚΑ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΟΚ (4) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (46) Γιαννούλης (3) ΓΙΒΛΑΡΤΑΡ (1) Γιοαν Δαστρε (1) Γιούρι Φιλίποφ (1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (12) ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ (2) ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ (1) Γκορτεζιανι (5) ΓΚΟΥΜΑΣ (3) ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΒΑΡΕΛΑ (1) ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΑΟΚ (2) Γραμμενος (1) ΓΡΑΝΑΔΑ-ΠΑΟΚ (10) ΓΧ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (2) δ.σ. (1) Δ.Σ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ (3) ΔΑΝΕΙΚΟΙ (92) δανεισμοι (5) ΔΑΡΕΛΑΣ (1) ΔΕΑΒ (1) ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ (4) ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (154) δημοπρασια (1) δημοσιευματα (7) ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΑΟΚ Β (1) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (99) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ (15) διαιτητής (8) διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο (1) διαιτητής Μάικλ Τίκγκααρντ (1) ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ (1) ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (1) ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (2) ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (19) ΔΙΕΘΝΕΙΣ (25) ΔΙΟΙΚΗΣΗ (3) ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΠΑΟΚ (4) ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ (1) ΔΟΙΡΑΝΛΗ (1) ΔΟΥΒΙΚΑΣ (1) ΔΟΥΚΑΣ (2) ΔΟΥΚΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΔΟΥΜΑΣ (3) ΔΡΑΜΑ-ΠΑΟΚ (3) ΔΩΝΗΣ (1) Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ (1) ΕΕΑ (26) εθνικη (14) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (41) εθνικη ελπιδων (6) ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (18) ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (5) ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΥ (2) εθνικη μπασκετ (3) ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (1) Εθνική Νιγηρίας (1) ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (4) ΕΙΔΗΣΕΙΣ (97) εισιτηρια (8) εισιτήρια (2) ΕΚΛΟΓΕΣ (2) Ελ Καντουρί (2) ελβετια-ελλαδα (1) ελευθερια μοσχατου-παοκ (1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (2) ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (2) ελλαδα (1) ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΕΛΣΙΝΚΙ-ΠΑΟΚ (4) ενδεκάδα ΠΑΟΚ (10) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ (1) επιστολη (1) επιτροπη εφεσεων (5) ΕΠΟ (26) ΕΡΤ (1) ΕΣΑΚΕ (7) Εσιτί (2) Εσίτι (2) ΕΣΟΔΑ (8) ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΠΑΟΚ (1) ΕΥΑ ΧΑΝΤΑΒΑ (6) ΕΥΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (1) ΕΥΡΩΠΗ (71) ευχαριστω (1) ΕΥΧΕΣ (3) εφεση (1) εφηβοι (1) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΖΑΟΝ-ΠΑΟΚ (1) ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΠΑΟΚ (3) ΖΙΛΟ (1) ΖΙΛΟΣ (1) ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ (2) ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ.ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (3) ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (1) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (2) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (5) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (2) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ VOLLEYLEAGUE (2) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (58) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ VOLLEY (5) ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ (7) Θ4 (4) ΘΕΑΤΕΣ (1) θεοδωρακη (1) ΘΕΤΙΣ-ΠΑΟΚ (2) ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΠΑΟΚ (1) θυρα4 (5) Ιατρικό δελτίο (3) Ιατρικό team (1) ΙΒΑΝ (1) ΙΒΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (220) ΙΔΡΥΣΗ (7) Ίνγκασον (1) Ίσμαελ Σίλβα (1) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (2) Ιταλία-Ελλάδα (1) ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (12) Ιωνικός-ΠΑΟΚ (2) ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (3) Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ (43) Κ.Ε.Δ (1) Κ14 (2) Κ15 (7) κ17 (9) Κ19 (42) καβαλα-παοκ β (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (39) ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ (1) ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΟΚ (3) ΚΑΛΑΝΤΑΝΤΖΕ (1) καλενταρι (1) καλεση (1) καλιεντζιδου (1) ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ (7) καλομοιρος (1) καλουτσικιδης (1) ΚΑΜΑΡΑ (1) ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΣ (1) ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ (1) καπετανοπουλος (1) καπρινιωτη (1) ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ (1) ΚΑΡΓΑΣ (5) ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΑΟΚ (2) ΚΑΡΕΛΗΣ (1) ΚΑΡΤΕΣ (5) ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (1) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (1) καταθεση (1) ΚΑΤΑΤΑΞΗ (2) ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗ (1) κατσανου (1) ΚΑΤΣΑΡΗΣ (3) ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ (6) ΚΕΔ (7) κεντρικη διαχειρηση (1) ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ-ΠΑΟΚ (1) ΚΕΡΛΙΔΗ (1) ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ (3) ΚΕΧΑΛΑΡΗΣ (1) ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΟΚ (11) κιλαζιδου (1) ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΟΚ (1) ΚΙΟΥΡΕΞΙΔΟΥ (1) Κλαεσον (1) κλαους αλοφς (1) κλεπκου (1) κληρωση (13) κλήρωση (14) κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδος (7) κλήρωση BASKETLEAGUE (1) ΚΛΗΣΕΙΣ (3) Κοεντράο (1) ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ (10) ΚΟΚΚΩΝΗΣ (1) ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟΚ (6) ΚΟΜΙΝΗΣ (2) ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΠΑΟΚ (1) ΚΟΤΑΡΣΚΙ (2) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΟΥΔΑΣ (6) κουκμισης (1) ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ (1) ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ (22) ΚΟΥΛΟΥΡΗ (1) ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (6) κουμαντσιωτου (1) ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ (3) ΚΟΥΤΣΙΑΣ (33) Κρέσπο (3) ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ (2) κυπελλο (30) ΚΥΠΕΛΛΟ VOLLEY (1) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (115) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ handball (5) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ basket (1) κυπελλο κορατς (1) ΚΥΠΕΛΛΟ BASKET (14) ΚΥΠΕΛΛΟ VOLLEY (17) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (21) κυπελλο κυπελλουχων (1) κυπελλο handball (1) κυπρος (9) ΚΥΡΙΑΚΟΣ (8) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ (29) κωνσταντινιδης (1) κωνσταντινιδου (1) ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ (4) ΚΩΣΤΙΚΟΣ (2) ΛΑΓΑΡΙΑΣ (2) ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ (1) ΛΑΔΑΚΗΣ (1) ΛΑΜΙΑ-ΠΑΟΚ (33) Λαμία-ΠΑΟΚ Facts & Figures (1) Λαμπρος Σμυρλης (2) ΛΑΜΠΡΟΥ (21) ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ (14) ΛΑΥΡΙΟ-ΠΑΟΚ (6) Λαύριο-ΠΑΟΚ (1) Λεβαδειακος-ΠΑΟΚ (6) Λεβέκ (1) ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ (5) Λέο Ζαμπά (7) Λέο Μάτος (2) Λεονάρντο Μπονατίνι (1) ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (1) ΛΕΥΚΩΣΙΑ (1) Λημνιός (21) ΛΙΑΓΚΗ (1) λιμανι Αλεξανδρουπολης (1) λιμανι θεσ/νικης (1) ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΛΟΥ (1) ΛΙΝΑΡΔΟΣ (2) λιστα (4) ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ (1) λοραντ (1) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (48) ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (41) ΛΥΡΑΤΖΗΣ (14) μακαμπι-παοκ (1) μακεδονικος-παοκ β (1) Μακης μαναβης (1) Μάκης Γκαγκάτσης (5) ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΟΚ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (14) μανδας (1) ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ (2) ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ (1) ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (23) ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (7) ΜΑΡΙΝΟΣ (1) μαρκοπουλο-ΠΑΟΚ (4) ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΟΚ (1) ΜΑΡΣΕΙΓ-ΠΑΟΚ (1) Μασσαλια (1) Ματέους Ολιβέιρα (1) ΜΑΤΟΣ (2) ΜΑΥΡΙΔΟΥ (1) ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ (1) ΜΑΥΡΟΣΑΒΒΙΔΟΥ (1) ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ (1) Μελιόπουλος (2) μελισσανιδης (2) ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΜΕΞΑΣ (7) ΜΕΡΟΔΟΥΛΑΚΗ (1) ΜΕΡΤΕΚΗ (1) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΠΑΟΚ (2) μετα (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (841) μηλιος (1) ΜΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (1) ΜΗΝΥΜΑ (2) ΜΙΛΩΝ-ΠΑΟΚ (4) μιλωνας-παοκ (1) ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ (1) Μίσιτς (1) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (26) μιχαηλιδου (1) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ (1) μοναστηρλης (1) Μορέιρα (1) μπακασετας (1) ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (3) ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ (9) ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ (1) Μπάνε Πρέλεβιτς (2) ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ (1) ΜΠΑΡΚΑΣ (1) μπασουρη (1) ΜΠΕΙΤΑΡ-ΠΑΟΚ (2) ΜΠΕΟΣ (1) ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ (1) μποτης (1) ΜΠΟΥΤΟΣ (1) ΜΠΡΑΝΚΟ (9) ΜΥΣΤΑ (4) Μaarten Van Garderen (1) Νασμπεργκ (1) ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΑΟΚ (1) ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΠΑΟΚ (1) ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ (8) ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ (35) ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΠΑΟΚ (1) ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ (1) ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΠΑΟΚ (1) νικολαιδης (1) νιμπουρκ-παοκ (1) νινουα (3) ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (2) νταμπλ (1) ΝΤΕΑΚ (1) ντερμπυ (3) ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ (2) ΞΑΝΘΗ (5) ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ (2) Ξάνθη-ΠΑΟΚ (1) ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (1) Ο.Λ.Θ. (1) ΟΑΚΑ (3) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (3) οικονομιδου (1) Όλαφ Ρέμπε (1) ΟΛΒ (1) ΟΛΘ (5) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (28) Ολυμπιάδας Νεάπολης-ΠΑΟΚ (1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (12) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (91) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (5) ομαδες (1) ΟΜΙΛΟΙ CH.L. (8) ΟΜΙΛΟΙ EUROPA (7) ΟΜΙΛΟΙ EUROPA CONFERENCE (56) ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΟΚ (12) ΟΠΑΔΟΙ (6) ΟΡΙΣΜΟΣ (2) Ορφέας Σουρωτής- ΠΑΟΚ (1) ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (1) ΟΤΟ (2) ΟΦΗ (2) ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (28) ΟΦΘ-ΠΑΟΚ (1) Π.Α.Ο.Κ BC (411) Π.Α.Ο.Κ ( (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ) (2) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ) (59) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ) (186) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ)πανοραμα-παοκ (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BASKET) (67) Π.Α.Ο.Κ ( ΙΣΤΟΡΙΑ ) (81) Π.Α.Ο.Κ ( ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ) (9) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΑΛΗ ) (15) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ) (3) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ) (46) Π.Α.Ο.Κ ( ΠΥΓΜΑΧΙΑ ) (7) Π.Α.Ο.Κ ( ΣΚΑΚΙ ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΣΤΙΒΟΣ ) (20) Π.Α.Ο.Κ ( ΣΤΙΒΟΣ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ) (2) Π.Α.Ο.Κ ( BRAZILIAN JIU-JITSU ) (1) Π.Α.Ο.Κ ( JUDO ) (3) Π.Α.Ο.Κ ( TAE KWON DO ) (1) Π.Α.Ο.Κ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ) (115) Π.Α.Ο.Κ (ΙΣΤΟΡΙΑ) (8) Π.Α.Ο.Κ (ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ) (2) Π.Α.Ο.Κ (ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ) (125) Π.Α.Ο.Κ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ) (182) Π.Α.Ο.Κ FC (2256) Π.Α.Ο.Κ handball (1) Π.Α.Ο.Κ VOLLEY (536) Π.Α.Ο.Κ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ (83) Π.Α.Ο.Κ WFT ( ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) (191) Π.Α.Ο.Κ. (1) Π.Α.Ο.Κ.-ΑΡΗΣ (2) Π.Α.Ο.Κ.(ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ) (3) Π.Α.Ο.Κ(ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ) (2) Π.Α.Ο.Κ(ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ) (1) Π.Α.Ο.Κ(ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΥ) (1) Π.Α.Ο.Κ(ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) (14) Π.Δ. (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (50) ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ (7) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (6) παλαιμαχοι ΠΑΟΚ (4) Παλαιο Φαληρο-ΠΑΟΚ (1) ΠΑΛΑΣΚΑΣ (1) Παναγιώτης Τζίμας (1) παναγιωτου (3) παναιτωλικος-παοκ (1) Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17) Παναχαϊκή- ΠΑΟΚ (4) πανελληνιος (1) πανελληνιος-ΠΑΟΚ (1) πανηγυρισμοι (2) Πανιωνιος-ΠΑΟΚ (3) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (6) παντελακης (1) ΠΑΝΤΕΛΗΣ (1) ΠΑΟ (2) παο β-παοκ β (1) ΠΑΟ-ΑΕΚ (1) ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (110) ΠΑΟΚ (66) ΠΑΟΚ ΤΟΤΤΕΝΑΜ (2) ΠΑΟΚ Β (51) ΠΑΟΚ Β-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) ΠΑΟΚ Β-ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (1) παοκ β-πανσεραικος (1) ΠΑΟΚ Β-ΠΙΕΡΙΚΟΣ (2) ΠΑΟΚ ΠΑΛΗ (2) ΠΑΟΚ ΠΥΓΜΑΧΙΑ (1) παοκ σαλας (3) ΠΑΟΚ FC (2683) ΠΑΟΚ mateco – Dijon (1) ΠΑΟΚ Mateco-ΓΑΣ Καματερού (1) παοκ-0μονοια (1) παοκ-α.ο.χανιων (1) παοκ-αγιαξ (1) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (103) ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (13) ΠΑΟΚ-ΑΕΡΩΠΟΣ (1) ΠΑΟΚ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (2) ΠΑΟΚ-ΑΘΛΟΣ (2) ΠΑΟΚ-ΑΙΑΣ (1) παοκ-αιγαλεω (1) ΠΑΟΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ (1) ΠΑΟΚ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (1) ΠΑΟΚ-ΑΝΟΓ (1) ΠΑΟΚ-ΑΟ ΘΗΡΑΣ (1) παοκ-απολλων λαρισας (1) παοκ-απολλων πατρων (4) παοκ-απολλων σμυρνης (8) ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ (70) ΠΑΟΚ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (1) παοκ-αστερας τριπολης (18) ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (24) ΠΑΟΚ-ΒΟΛΟΣ (27) ΠΑΟΚ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (1) ΠΑΟΚ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (2) παοκ-γανδη (10) ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ (55) ΠΑΟΚ-ΓΚΕΝΚ (2) παοκ-διομηδης (1) ΠΑΟΚ-ΔΟΥΚΑΣ (1) ΠΑΟΚ-ΔΡΑΜΑ (1) παοκ-εθνικος πειραιως (2) παοκ-ελευθερια μοσχατου (1) παοκ-ελσινκι (2) ΠΑΟΚ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (1) ΠΑΟΚ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (2) παοκ-ευνικος (1) ΠΑΟΚ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (3) ΠΑΟΚ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (1) ΠΑΟΚ-Ηλυσιακος (1) ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ (4) ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) ΠΑΟΚ-ΘΕΤΙΣ (2) ΠΑΟΚ-ΘΗΡΑ (1) ΠΑΟΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ (9) παοκ-καλαματα (3) παοκ-καματερο (1) παοκ-καρδιτσα (4) ΠΑΟΚ-ΚΗΦΙΣΙΑ (6) παοκ-κηφισσια (1) παοκ-κιλκις (1) ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ (7) ΠΑΟΚ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (4) ΠΑΟΚ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (3) παοκ-λαμια (28) ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ (7) παοκ-λαυριο (5) ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (2) παοκ-λειβαδια (1) παοκ-μακαμπι (1) ΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ (3) ΠΑΟΚ-ΜΙΛΑΝ (1) ΠΑΟΚ-ΜΙΛΩΝ (5) ΠΑΟΚ-ΜΠΕΙΤΑΡ (5) παοκ-μπεσικτας (34) ΠΑΟΚ-ΜΠΡΝΟ (1) ΠΑΟΚ-ΝΑΠΟΛΙ (1) ΠΑΟΚ-ΝΕΠ (1) ΠΑΟΚ-ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (1) ΠΑΟΚ-ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (1) ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ (3) ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων (1) ΠΑΟΚ-Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (1) ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (50) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (50) ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (1) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Facts & Figures (1) παοκ-ομονοια (5) ΠΑΟΚ-ΟΝΦΙ (1) ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (22) ΠΑΟΚ-ΟΦΗ SUPER LEAGUE (2) παοκ-οφνι (1) ΠΑΟΚ-Παλαιο Φαληρο (1) ΠΑΟΚ-ΠΑΛΗΟ ΦΑΛΗΡΟ (1) παοκ-παμβοχαικος (1) ΠΑΟΚ-Παναθηναικός (5) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (5) ΠΑΟΚ-Παναθηναικός Τελικός κυπέλλου μπάσκετ (2) ΠΑΟΚ-Παναθλητικος (1) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (1) ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (12) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ SUPERLEAGUE (8) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (3) ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (3) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ (2) παοκ-πανσερραικος (7) ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (86) ΠΑΟΚ-ΠΑΣ (30) παοκ-περιστερι (11) ΠΑΟΚ-ΠΗΓΑΣΟΣ (2) ΠΑΟΚ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (12) ΠΑΟΚ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (1) ΠΑΟΚ-ΠΡΩΤΕΑΣ (1) παοκ-πρωτεας βουλας (1) παοκ-πυλαια (4) ΠΑΟΚ-ΡΕΑ (1) ΠΑΟΚ-ΡΙΕΚΑ (8) ΠΑΟΚ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (1) παοκ-σασαρι (1) ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας (2) ΠΑΟΚ-ΣΤΕΑΟΥΑ (2) παοκ-υδραικος (1) ΠΑΟΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (1) παοκ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (6) παοκ-χαιντουκ (2) ΠΑΟΚ-ΧΑΝΘ (1) ΠΑΟΚ-ΧΑΝΙΑ (1) ΠΑΟΚ-ΧΑΠΟΕΛ (1) ΠΑΟΚ-Aiberdeen (1) ΠΑΟΚ-BENFICA (30) ΠΑΟΚ-BOEMIANS (8) ΠΑΟΚ-CLUB BRUGGE (1) παοκ-fc granada (4) παοκ-GRANADA (3) ΠΑΟΚ-KRASNODAR (13) ΠΑΟΚ-PSV (14) ΠΑΟΚ-RYTAS (1) ΠΑΟΚ-SK Slovan Bratislava (2) ΠΑΟΚ-VK Prostejov (1) παοκ(αρση βαρων) (1) ΠΑΟΚ(Κ17) (5) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (2) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (1) παπαδοπουλου (1) ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (1) ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ (1) ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ (5) ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ (2) παπαντωνιου (1) ΠΑΠΑΣΟΥΛΗΣ (1) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (2) ΠΑΣ (1) ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (14) ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (35) Πασχαλάκης (1) πδοσφαιρο σαλας (2) ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ (2) ΠΕΛΚΑΣ (18) ΠΕΡΑ CLUB (1) ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΟΚ (9) πετρεας (3) ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΟΚ (2) ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (1) ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ β (1) ΠΙΝΑΚΕΣ (1) ΠΛΑΝΑ (1) ποδοσφαιρο (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ (18) πολυιδιοκτησια (5) ΠΟΛΥΝΟΠΟΥΛΟΥ (1) Πόουπ (1) πορτογαλοι (2) ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ (9) πρεμιερα (2) ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ (6) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (25) προεδρικο διαταγμα (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (4) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (210) προημιτελικα (3) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (3) ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ (81) προκριση (4) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΑΟΚ (8) προπονησεις (70) Προπόνηση (21) προπονητες τερματοφυλακων (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (84) ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (3) προσινικλης (2) προστιμο (2) ΠΡΟΣΦΥΓΗ (2) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (40) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY (4) ΠΡΩΤΕΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΠΣΑΠ (1) ΠΥΛΑΙΑ-ΠΑΟΚ (7) ΠAO-ΠΑΟΚ (1) ΡΑΠΤΗΣ (4) ΡΕΑ-ΠΑΟΚ (1) ΡΕΚΟΡ (10) ρεπορταζ (1) ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ (4) ΡΙΤΑΣ-ΠΑΟΚ (2) ΡΟΥΜΟΓΛΟΥ (1) Σάκχοφ (1) ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ (2) ΣΑΜΑΤΑ (2) ΣΑΜΟΛΑΔΑ (1) ΣΑΜΟΥΛΕΝΚΟ (1) ΣΑΝΤΟΣ (1) ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ (1) ΣΑΡΑΦΗΣ (1) ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΣΕΒΔΙΛΗ (2) ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ (1) Σιαμπάνης (3) σιδηροπουλος (2) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ (1) ΣΙΜΟΝΕ ΣΟΤΣΑ (1) ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ (1) ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ (1) Σλόβαν Μπρατισλάβας (3) Σλόβαν Μπρατισλάβας ΠΑΟΚ (1) Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ (3) ΣΜΥΡΛΗΣ (1) σναουτσνερ (2) σναουτσνερ μαξ (1) Σοάρες (1) ΣΟΥΡΩΤΗ (1) ΣΠΑΤΑΦΟΡΑ (1) ΣΠΥΡΙΔΗΣ (1) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (36) ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ (18) στημένα (2) ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ (1) Στοχ (5) ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ (3) ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ (1) συμβολαια (12) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (10) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (515) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (45) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (6) ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ (2) ΣΥΝΘΕΣΗ (5) Σφιντέρσκι (4) ΣΧΙΖΑΣ (1) ΣΩΤΗΡΙΟΥ (1) ΤΑΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ (1) ΤΑΚΙΑΝΟΣ (4) ΤΑΚΟΥΡΙΔΗΣ (8) τακτικη αναλυση (4) ΤΑΛΕΝΤΑ (1) ταλιχμανιδης (5) ΤΑΜΠΑΓΚΕ (1) ΤΑΠ ΠΑΟΚ (1) ΤΑΣΙΟΥΡΑΣ (1) Τάσος Δουβίκας (3) ΤΕΛΙΚΟΣ (6) ΤΕΛΙΚΟΣ handball (1) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (44) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ handball (1) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (5) ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ VOLLEY (3) ΤΕΜΠΗ (9) ΤΕΡΖΗΣ (4) τερζογλου (1) ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (24) τεχνικο team (3) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (38) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (1) ΤΖΑΚΙΔΗΣ (1) τζηλος (1) Τζήλος (1) ΤΖΙΜΑΣ (4) ΤΖΙΟΛΗΣ (1) ΤΖΟΛΗΣ (62) ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ (1) τζωρτζινης (3) ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ (1) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ (17) τιμωριες (7) ΤΙΤΟΣ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ (1) ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ BLOG (1) ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΤΟΜΑΣ ΡΟΥΣΟ (1) τομασεβιτς (1) ΤΟΥΜΠΑ (92) ΤΟΥΜΠΑ LIBRE (250) τουρσουνιδης (2) ΤΟΦΑΣ-ΠΑΟΚ (1) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ (61) ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ (3) ΤΡΙΛΥΡΑΚΗΣ (2) ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΟΚ (14) τσαιρελης (1) τσαλμπουρης (3) ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) τσαμουριδης (1) ΤΣΑΝΑΞΙΔΗΣ (1) ΤΣΑΟΥΣΗΣ (7) Τσαπας (1) Τσέλσι-ΠΑΟΚ (3) τσεσνοκοψ (1) ΤΣΙΑΚΜΑΣ (2) ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ (20) ΤΣΙΚΟΣ (1) ΤΣΙΜΙΚΑΣ (1) τσιογκα (1) ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ (1) ΤΣΟΥΧΑΣ (1) ΥΔΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (2) φανελα (3) ΦΑΝΤ ΣΧΙΠ (3) Φερέιρα (1) Φερνάντο Βαρέλα (1) ΦΙΛΑΘΛΟΙ (13) ΦΙΛΙΚΑ (89) ΦΙΛΙΚΟ (50) ΦΙΛΙΠΟΦ (2) ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΑΟΚ (2) ΦΙΛΙΣ ΠΕΤΚΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (28) ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ (2) Φλεβαράκης (1) ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ-ΠΑΟΚ (6) ΦΟΡ (1) ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (7) ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ (1) ΧΑΝΙΑ-ΠΑΟΚ (4) ΧΑΠΟΕΛ-ΠΑΟΚ (1) ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ (1) ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ (2) Χατζηισαΐας (1) ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ (1) ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ (1) χατζηστραβος (3) ΧΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (14) Χατσερίδης (1) ΧΑΦ (3) ΧΟΡΗΓΟΙ (3) ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ (1) ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΚΑΣ (2) ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ψηφοφορια (1) ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ (1) Abel Ferreira (224) adre ricardo (1) Adrien Silva (2) AFC Ajax-ΠΑΟΚ (2) Aiberdeen -ΠΑΟΚ (8) ajax (6) ajax-paok (15) AKPOM (12) AL ITIHAD (2) ALANI (3) Alejandro Pozuelo Melero (1) Allard Lindhout (1) ALSTON (1) AMK (2) analysis (2) andr (1) andre ricardo (2) andre vieirinha (42) ANDRE BROWN (2) Andrija Živković (57) ANTONIO COLAK (19) Apeldoorn (1) ARGOURIO (1) Artur Udrys (2) ATAMAN (1) Baba Rahman (13) BANE (2) BASKET CHAMPIONS LEAGUE (35) BASKET LEAGUE (141) BASKET LEAGUE PLAYOFFS (1) BASKETLEAGUE (37) batagim (1) Bazil (1) BC CHAMPIONS LEAGUE (26) BC Levski Sofia-ΠΑΟΚ (1) beau beech (1) Beitar (1) beitar-PAOK (4) BENFICA (4) benfica-paok (1) BENFIKA (1) BERBATOV (1) Bernard Mensah (1) Betancourt (1) big 4 (1) birthday (2) BISESWAR (7) BLANKENAU (1) BOBBY BROWN (1) boemians-ΠΑΟΚ (4) bohemian (1) BOHEMIANS-ΠΑΟΚ (3) BOLONI (2) BOTO (3) BPANKO (1) BRADONJIC (1) Bram Van Den Dries (2) BRANDON THOMAS (14) BRATISLAVA (1) Brentford F.C. (1) BRNO-PAOK (1) brygge-paok (1) BUENO (1) BULATOVIC (1) canadi (2) CANAS (2) CAPTAIN (3) carol swiderski (24) carter (2) CAS (15) CEV CHAMPIONS LEAGUE (10) CEV CUP (16) CEV Challenge Cup (12) CEV Cup (3) CEV Women's Challenge Cup (4) CEV Women's Cup (2) CHAMPIONS LEAGUE (325) CHAMPIONS LEAGUE bc (8) CHAMPIONSLEAGUE PLAYOFFS (30) CHUBA AKPOM (13) cirillo (2) Claesson (1) club Brugge (2) club Brugge-PAOK (5) COACH (1) COLAK (4) CONCEICAΟ (1) contreras (1) copa africa (1) cosmote (3) COSTA (1) COVID (1) COVID19 (4) Craig Pawson (1) CRESPO (29) Cristiano Bacci (2) DALBERT (1) Dani Neuheus (1) Davide Santon (1) DAZN (1) DEIOLA (1) Delias (3) Despodov (12) DIEGO BISESWAR (30) DIEGO MARADONA (1) Dijon-PAOK (1) DIMA FILIPOV (2) Dimitri Payet (1) Dinamo Sassari – ΠΑΟΚ (1) dinamo zagreb-paok (3) dinamo zsgreb-paok (1) DINSOTOL (10) Dominik Kotarski (21) DOUBLE (1) DOUBLE 2019 (3) douglas augusto (24) dudu (1) DYNAMO ZAGREB-PAOK (2) EHF (3) EHF European Cup (3) Eintracht Frankfurt-PAOK (10) EKO BASKET LEAGUE. (7) EL KADDOURI (19) elston turner (2) Elvar Fridrikkson (2) ESITI (7) EURO 2020 (4) EUROPA CONFERENCE LEAGUE (255) EUROPA LEAGUE (175) European Super League (1) eurovolley (1) EVANDRO (2) Ezequiel Ponce (1) Fabio Martins (1) Facts & Figures (1) facundo (1) Fans’ Man of the Match (1) FC (3) fc granada (2) Felix Brych (1) fenoglio (3) fereira (1) FERNANDO VARELA (3) FFP (9) FIFA (5) Filipe soares (9) Filis Petkanopoulos (6) final four (1) FLATTEN (1) FOR (4) FORTALEZA (2) forza (1) Frank Arnesen (4) Futsal League (1) G.A.E.-PAOK (1) galatasaray-paok (3) GIGOV (2) GIJS JORNA (1) Gilmore (1) goalkeepers (4) GOALS (1) Goss (3) GRBAVCEVIC (1) GRIFFIN (6) gynaik (1) HAJDOUK-PAOK (4) HAJDUK (1) Handball Premier (15) Handball PremierLeague (43) Hands (1) Harrison (2) HATCHER (4) HEARTS-PAOK (5) HENRIQUE (2) IFFHS (2) igokea-paok (1) Igor Korneev (1) infantino (1) INGASON (30) IVAN SAVVIDIS (30) IVIC (1) JABA (8) James (1) Jamuni McNeace (1) JANKOVIC (1) Jasmin Kurtić (23) Jermaine Love (5) Joan Sastre (7) JOANNA SECA (1) joe bizera (1) JORDAN SIBERT (1) Jorge Carrascal (1) Jorge Jesus (1) Jorge Sampaoli (1) jose boto (60) JOSH CARTER (2) Josip Mišić (2) Joško Milenkoski (4) Juan Fernando Quintero (1) Justin Alston (1) KΛΗΡΩΣΗ (1) KΟΝΤΟΝΗ (1) KACE (1) kaddouri (11) kagawa (24) KALAMATA-PAOK (1) Karol swiderski (3) KEDZIORA (4) Kendall Smith (1) KENETH BARLOW (1) Khaled Narey (19) KONATE (1) KOOPMAN (1) kopenhagen-paok (7) korac (1) KRASNODAR (1) KRASNODAR-ΠΑΟΚ (16) krmencik (19) krovinovic (1) KUKLINSKI (1) LARSEN (1) latin (1) Laurynas Beliauskas (1) League Cup (3) LEAGUECUP (1) lee (1) LEFSKI-PAOK (12) LEN Euro Cup (8) LEN EUROCUP (1) LEO (31) leo jaba (4) leo matos (8) LIGA TV (1) LINCOLN-PAOK (7) live (1) LOUCESCU (50) Lucas Taylor (5) LUCESCU (5) Luis Godinho (1) Maksim Shkredau (1) Maksimovic (1) Manolo Gabbiadini (2) marcos antonio (7) MARSEILLE (2) MARSEILLE-PAOK (18) Marvin Ducksch (1) marvin jones (2) Matheus Reis (1) MATOS (7) MAURICIO (19) Mbwana Ally Samatta (6) MEΤΑΓΡΑΦΕΣ (14) MEITE (9) MICHALAK (1) MICHEL (5) MIDTJYLLAND-PAOK (5) Miguel Bértolo Nogueira (1) mihaj (8) MIHOJEVIC (1) MILIK (1) Mirosłav Sznaucner (4) Mirosław Sznaucner (4) MISIC (20) MITRITA (2) mitrou long (1) Moussa Wagué (11) MOUZENIDIS (1) MURG (14) muslimovic (4) MVP (5) NAFELS-PAOK (1) Nasberg (2) nations league (1) NELSON OLIVEIRA (10) Nemanja Maksimović (1) nielsen pereira (1) Nikola Milardovic (1) nilsen pereyra (2) Ninua (1) norwich (5) NOVA (26) ogbeide (1) OJOGO (1) olaf rebbe (51) OLIVA (1) olivarez (1) Oliveira (8) OMAR EL KADDOURI (9) OPEN (1) OPENTV (13) ouedraogo (2) Ozdoyev (10) PABLO GARCIA (274) Pablo Galdames (1) PABLO GARCIA (30) palmeiras (3) PAOK (2) PAOK Action (4) paok bc (189) PAOK FC (85) paok handball (14) PAOK SPORTS ARENA (16) paok tv (1) paok womens waterpolo (8) paok-aek (1) paok-ajax (17) PAOK-AL TAABON (1) paok-allianz milano (1) paok-beitar (3) paok-benfica (1) paok-brugge (2) paok-club brugge (2) paok-dynamo zagreb (6) Paok-Eintracht Frankfurt (6) paok-elsinki (3) paok-galatasaray (2) PAOK-HAJDUK (3) PAOK-HEARTS (2) paok-igkokea (1) paok-igokea (1) paok-ionikos (1) PAOK-IRAKLIS (1) PAOK-LEFSKI (13) paok-lincoln (4) PAOK-MARSEILLE (18) PAOK-MIDTJYLLAND (9) paok-Osijek (1) PAOK-RANGERS (1) PAOK-SLOVAN (11) PAOK-SLOVAN .. (2) paok-strasburg (1) PAOK-TOFAS (2) paok-unicaja (1) paokfc (1) paoksports arena (1) paoktv (9) PAOLO FERNANDES (3) PEDRO MARTINS (3) phil greene (1) PLAYOFFS (15) PLAYOFFS EUROPA CONFERENCE LEAGUE (31) PLAYOFFS basket league (12) PLAYOFFS VOLLEY (37) porter (2) PORTO (1) PORTO KARRAS (12) PRELEVIC (4) PremierLeague (1) prijovic (26) PSV (2) PSV-PAOK (16) QUAGLIATA (7) RADIO (1) rafa soares (4) ranking (1) RANTNIK (1) Raul Morichelli (3) Razvan Lucescou (83) Razvan Lucescu (217) referee (23) Reinier Jesus (1) RENFRO (2) repress.gr (1) REY (1) RICE (1) RILEY (1) RIVERS (1) rodrigo ray (1) rodrigo soares (2) ROSTER (317) rotation (14) Ryley Barnes (2) RYTAS-PAOK (1) SANTOS (1) sc (1) schwab (31) scouters (7) Sead Hakšabanović (1) Sebastian Giovinco (6) Selimaj (1) SERGIO OLIVEIRA (10) SHAKHOV (2) shingi kagawa (8) sidcley (4) sl2 (19) SLOVAN-PAOK (7) smiljkovic (1) SMITH (1) SOLD OUT (1) SOTOL (25) Soualiho Meïté (1) Stefan Schwab (7) stoch (3) STOCH MIROSLAV (1) stoiximan basket league (6) SUPER LEAGUE (453) SUPERCUP (5) SUPERLEAGUE (262) SUPERLEAGUE playoffs (290) SUPERLEAGUE interwetten (257) SUPERLEAGUE2 (2) sw (1) swiderski (8) sznaoucner (1) Sznaucner (1) TAΠ ΠΑΟΚ (1) taison (21) Tiago Dantas (11) TIUKIN (1) Tobias Stieler (1) Tomas Vaclik (2) TOMAS ZORN (1) Tomasz Karol Kędziora (2) TOWNES (1) transfermarkt (9) triantafyllos (1) Tuchel (1) Tyler Polley (1) U15 (1) U19 (20) UCHIDA (1) UEFA (44) uefa youth league (16) VAN DER DRIES (1) VAR (3) VARELA (15) VARELA GUSTAVO (1) vasagia (1) Vedad Ibisevic (1) vetkova (1) VIDEO (35) VIEIRINHA (49) VILERBAN-PAOK (1) VITAO (2) Vladimir Bradonjić (3) VOLLEY ALLSTAR GAME (1) VOLLEY LEAGUE (117) VOLLEY LEAGUE CUP (5) VOLLEY LEAGUE (28) volley league cup (15) VOLLEYLEAGUE (32) VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1) WALKER (1) WARDA (22) waterpolo paok (32) WERNBLOOOM (10) william (1) William Troost-Ekong (4) WILLIAMS (2) Women's CEV Cup (1) Women's Champions League (4) womens cev cup (3) Womens Champions League (5) womens handball (2) womens volley (8) YANNICK FRANKE (2) ZABA (7) ZABBA (2)